promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi jóslás: mennyire komoly a kapcsolatod?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Pénz: Mindenképpen szerencsés időszak köszönt be az életedbe. Sikereket, előléptetést mutat a lap, ami anyagi gyarapodással jár, ugyanakkor figyelmeztet is, hogy bánj óvatosan, felelősségteljesen a megszerzett javakkal. Váratlan örökséget is jelezhet a kártya. Kapcsolati téren csupa jó dologra számíthatsz, a szerelmi életed biztos alapokon nyugszik, érzelmekben gazdag. Egészség terén, ha épp beteg vagy, gyorsan kilábalsz a kórságból.

2. kártya jelentése:

Látogatás: Ideiglenes helyzetre utal a lap. Az életedben csak rövid ideig tart a mostani állapot. Felszínes emberi kapcsolatot is mutathat a kártya, nem komoly a kapcsolat. Ugyanakkor benne rejlik a lehetőség is, hogy valami tartósabb és tartalmasabb dologba kezdj. Jelenthet a lap konkrét látogatást is, egy olyan személyét, aki segítséget vár tőled, szüksége van a lelki támogatásodra.

3. kártya jelentése:

Ház: A ház az otthonunk jelképe, az a hely, ahol biztonságban érezzük magunkat. Légy figyelmes a családtagjaiddal, ez esetben hosszú távú boldogságban, harmonikus családi légkörben élhetsz. Bátran megbízhatsz hozzátartozóidban, barátaidban, mert csak jót akarnak neked. Ők teremtik meg azt a védelmező közeget, amire szükséged van. Arra is utalhat a lap, hogy hamarosan ingatlannal kapcsolatos döntést kell hoznod.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás