promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehet hátat fordít neked az őrangyalod?
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy kis szerencse mindenkinek kell, de nem ezen fog múlni, hogy minden rendben menjen. Lássuk, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Most abszolút nem szabad tétováznod, ha döntéseket kell hozni. Legyél picit rámenősebb, főleg ha a környezeted is ellened dolgozik. Sokszor a választási lehetőségek korlátozottak, szóval tényleg pörögnie kell az agyadnak, hogy mi a helyes út. A kommunikációd is remekül működik, ami segíthet kijutni a nehéz helyzetekből.

Bika (április 21. - május 20.)

Hatalmas erők működnek mostanában körülötted, és csak rajtad múlik, hogy ezeket a pozitív irányba tudod-e terelni. Ha nem használod ki a lehetőségeket, akkor majd más megteszi helyetted. Most viszonylag könnyen el tudod érni, amit szeretnél, főleg, ha a jövőre koncentrálsz, és nem a múltra. Ha minden rendben van, akkor az önbecsülésed is új lendületet kaphat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha fejed reggel még a felhőkben jár, akkor ügyelj arra, hogy ezekből ne legyenek esőfelhők. Ha konfliktus támad körülötted, azért főleg te leszel a hibás. Hasznos, ha az energiáidat most csak a legfontosabb feladatok felé fordítod. Ne legyél zárkózott, olykor kell egy kis csapatjáték. Nem szabad gödörbe esned, mert abból nagyon nehéz lesz kimászni.

Rák (június 22. - július 22.)

Kockázatos lehet, ha már most elpazarolod az összes energiádat. Úgy néz ki a hétvége előtt még szükséged lesz egy nagy hajrára. Ha a sok a munka, akkor igyekezz apróbb szüneteket beiktatni. Már az is jó, ha ki tudod kapcsolni az agyad a kedvenc zenéddel, vagy csak valami másra koncentrálsz. Az öngondoskodás hozzá fog járulni a sikeredhez.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Bölcs dolog támogatnod az embereket a környezetedben, mert ez hamarosan meg fog térülni. Jó, ha barátaid a közeledben vannak, mert végig a helyes irányba terelhetnek. Közben amiket gyengeségnek tartasz, azok most erősségé válhatnak. Ne félj kimutatni az érzelmeidet, mert az emberi oldalad is közelebb vihet a céljaidhoz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Az őszinteség és a tisztelet most fontos fogalom lehet a szótáradban. Lehet vannak most olyanok a környezetedben, akik ezt nem igazán akarják betartani. Normálisan add a tudtukra, és ne akarj éles vitákat generálni. Elő kell venned a maximalizmusodat, mert ez a legcélravezetőbb jelenleg. Sokan tőled várhatják a megoldást.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Erőteljes hatással van az álmodozós énedre a jelenlegi bolygóállás. Hozd kicsit közelebb, ami a fejedbe van, és igyekezz később őket megvalósítani. A pénzügyeidet nem árt helyreráznod picit. Próbálj meg félretenni, mert később hasznos lesz számodra a megtakarítás, majd meglátod. Az anyagi biztonságot nyugalmat tud biztosítani.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Komolyan gondolkozol a jövődről, és az is eszedbe juthat, hogy mi történik majd, ha idős leszel. Ez még előfordulhat, hogy messze van, de az egyáltalán nem baj, ha felelősségteljesebb vagy. Mostanában elég sok érzelem benned ragadhatott, amit nem árt megosztanod a hozzád közelállókkal. Egy mély beszélgetés is sokat javíthat a közérzeteden.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Viták robbanhatnak ki körülötted, amikre nem igazán számítottál. Kivételesen ne húzódj a háttérbe, mert remekül tudsz működni a békítő szerepben. Sokkal érettebben tudod már kezelni ezeket a konfliktusokat, mint korábban. Ez azért jó, mert sokat tanulhatsz te is belőlük. Ha neked van szükséged segítségre, akkor ne szégyellj kérni.

Bak (december 22. - január 20.)

Sokkal lazábban álltál mostanában a dolgokhoz, de muszáj leszel szigorítani picit. Feszültebb napok jöhetnek, amiknél ott kell legyél fejben. Élesebb szemmel látod, hogy mit kell most helyrehozni. Miután elvégezted a finomhangolást otthon vagy egy aktuális projekten, azután teljes mértékben fellélegezhetsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Valószínűleg eleged van abból, hogy sokan túldramatizálják körülötted a dolgokat. Vannak olyan problémák, amiket sokkal egyszerűbben is meg tudnál oldani, de ha a többiek nem akarják ezt az utat járni, akkor hagyd rájuk. A jelenlegi bolygóállás azt súgja, hogy egy érdekes ember toppanhat be az életedbe. Ha egyedülálló vagy, még több is lehet a dologból.

Halak (február 20. - március 20.)

Sok tényező segíthet abban, hogy azzá válj, amivé szeretnél. A mostani bolygóállás abszolút nyitottá tehet a fejlődésre. A háttérbe is kellene szorítanod néhány olyan dolgot, ami nem segít az előrelépésedben. Legyél kedves a hozzád legközelebb álló emberekkel, mert ők segíthetnek a legtöbbet, hogy ez az átalakulás beinduljon.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás