promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez az, csak keményen! Teleszkópos rakodóval álltak bosszút egy parkoló autón
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az angoloknál a magánterület szent, de egy ekkora balhé azért túlzás volt.

Parkolási nézeteltérés miatt rontott neki egy angol gazda egy személyautónak. A teleszkópos rakodóban ülő farmer egyszerűen alányúlt a kocsinak, és felborította. Az autó tulajdonosa videóra vette az esetet, de még a rakodó rugdosásával sem tudta megakadályozni a barbár tettet.

A gazda nem elégedett meg a borogatással, hanem ki is tolta a – véleménye szerint – szabálytalanul az ő földjén parkoló kocsit. Amikor pedig visszafordult, a rakodó villájával elsodorta a károsult felet. Kész csoda, hogy nem okozott nagyobb sérülést neki.

Fotó: Jeremy Vine/Twitter

A Barnard Castle környékén élők már korábban is gyakran panaszkodtak arra, hogy a festői vidékre érkező turisták semmibe veszik a tulajdonjogot, és simán leparkolnak bárkinek a földjén. Ezt elégelte meg az egyik gazda – jócskán túllőve a célon.

„A sofőr elzárta a farm bejáratát az autójával. Neki okostelefonja volt, a gazdának teleszkópos rakodója. Vajon ki nyert?”

– tette fel a költői kérdést Jeremy Vine, aki a Twitteren osztotta meg a megdöbbentő videót. A kommentelők inkább az eset vicces oldalát próbálták meglátni, de a kakaskodás valóban járhatott volna komoly személyi sérüléssel is.

„Ez magánterület, szóval a farmernak minden joga megvolt a kocsi elmozdításához. De a károkozásért felelnie kell, a károsult srác pedig felhozhatja érvként, hogy megfélemlítették, és közúton ütötték el a rakodóval”

– értékelt higgadtan az egyik hozzászóló. A hatóságok egyelőre nem reagáltak az ügyre, de a videó gyors elterjedése után alighanem intézkedni fognak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás