promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tudod mit? Törölje apád a fellépéseit!
Borítókép:  Katherine Ryan
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csúnyán kifakadt egy stand-up humorista, amiért felvetették, hogy terhesen nem kellene szerepelnie.

Katherine Ryan egy ír-kanadai származású stand-up komikus, aki jelenleg az Egyesült Királyságban szórja a poénokat. Már persze csak akkor, ha a rajongói nem bosszantják fel, mint azt a legutóbb is tették – írta meg a Daily Mail.

A tűzrőlpattant hölgy egy élő podcastban jelentette be, hogy babát vár. Mivel Katherine már 37 éves, illetve kétszer is kezelték bőrrákkal, az aggódó követők természetesen feltették neki a kérdést, hogy emiatt nem akarja-e elhalasztani a tervezett turnéját.

„Nem lesz semmiféle törlés!”

– fakadt ki a humorista, és félig-meddig komolyan azt is hozzátette, hogy elege van az efféle szexista kérdésekből. Természetesen az orvosoknak is az az álláspontja, hogy a terhesség nem betegség, hanem egy állapot, de azért bizonyos esetekben nem árt az óvatosság.

„Kaptam jó néhány kedves, megérintő üzenetet, de pár goromba kommentet is. Eddig hagytam, hogy elárasszon a szexizmus, de mostantól nem hagyom, hogy a zenemet zavarja. Nem, nem fogom törölni a fellépéseimet. Apád fogja törölni a fellépéseit!”

– közölte határozottan a nő, aki egyébként most a második gyermekével várandós. A hat állomásból álló turnét 2021 novembere és 2022 májusa közé tervezi, tehát nem jelent majd számára különösebb megerőltetést. Vajon szakít majd időt a házasságkötésre is?

„Nem akarok nagy felhajtást. Tudom, hogy korábban a nők az apjukhoz, majd a férjükhöz tartoztak, és illett nekik fehér ruhában házasodniuk, mert szende szüzek voltak. De engem ez nem érdekel. Tiszteletben tartom, hogy mások ilyenkor nagyot buliznak, de én nem akarok ruhákkal, meghívói listákkal, ülésrenddel, DJ-bérléssel foglalkozni”

– vallott arról, hogy számára a család nem a külsőségekről szól. Bobby nevű párjával 2019 óta él élettársi kapcsolatban, és bőven elég számára az a figyelem, amit a színpadon kap. Mottója a foglalkozásához illő:

„Az a legnagyobb fájdalmam, hogy sohasem láthatom magamat élőben fellépni.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás