promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Színterápia – Randi vagy állásinterjú? Öltözködj a színek erejével!
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden egyes szín különböző rezgéssel rendelkezik, melyek eltérő módon hatnak ránk. Attól függően, melyik területet szeretnéd erősíteni az életedben vagy milyen hatást kívánsz kiváltani a környezetedből, más-más színű ruhadarabot érdemes viselned.

Piros: A vörös az önbizalom színe. Ha magabiztosabbnak szeretnél tűnni, viselj bátran ilyen színű ruhát. Mégsem érdemes piros felsőben állásinterjúra menni, mert nemcsak a határozottságot fokozza, hanem a szexuális kisugárzásodat is. A vörös szín ugyanis növeli a szexuális vágyat, a szenvedélyt. Randevúra tökéletes választás. A piros emellett jó hatással van bizonyos betegségekre is: serkenti a vérkeringést, beválhat felsőlégúti megbetegedések esetén is.

Kék: A kék a nyugalom színe, segít csökkenteni a stresszt. Így, ha tudod, hogy olyan helyzetben kell megfelelned, ami feszültté tesz, érdemes a kék árnyalatú ruháid között válogatni. Ha tisztán szeretnél látni egy adott problémát, akkor is a kék szín a megfelelő. Csökkenti a szervezetben lévő gyulladást, és segít egyes bőrproblémák kezelésében is.

Zöld: A természet, a megújulás, az életerő színe. Viselj zöldet, ha fáradtnak érzed magad, mert felpörget, energiával tölt fel ez a dinamikus szín. A zöld emellett javítja a keringést, a szívműködést.

Sárga: A boldogság és az életöröm színe. Ha egy kis vidámságra vágysz, vagy a környezeted szeretnéd jobb kedvre deríteni, válassz ilyen színű ruhát! A citromsárga erősíti az immunrendszert, jótékony hatással van a gyomorra, és fokozza a koncentrációt.

Narancssárga: A narancssárga növeli az önbizalmat, pozitív energiákkal tölt fel. Erősíti az immunrendszert, segít a kapcsolati problémák feloldásában. Fokozza a munkahelyi kreativitást, így, ha nem is viselsz állandóan narancsszínű ruhadarabot, érdemes az íróasztalodon elhelyezni néhány narancsos árnyalatú tárgyat vagy virágot.

Lila: Az egyik legerősebb hatású szín, ami egyensúlyt teremt, elfogadásra késztet, ezért hasznos lehet vitás helyzetekben. Ha rossz alvó vagy, segíthet egy lila színű pizsi vagy hálóing. Javítja  a memóriát, csökkenti a gyulladást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás