promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szellemek kísértenek nálad? Most kiderítheted!
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elég ijesztő, amikor az otthonunkban olyan furcsa események zajlanak, amikre nem találunk racionális magyarázatot, és úgy tűnik, mintha egy horrorfilm kellős közepébe csöppentünk volna. Persze, simán lehet, hogy csak az áramkör hibásodott meg, ezért vacakol a lámpa; vagy a kutyánk egy icipici repülő rovart követ a tekintetével. A másik eshetőség, hogy egy itt ragadt lélekkel osztozunk a házon.

Elektromos berendezések önálló életre kelnek

A ki-, bekapcsolódó tévé, a fel-, lekapcsolódó lámpa utalhat szellem jelenlétére. Állítólag az itt ragadt lelkek előszeretettel jeleznek nekünk a készülékeinken keresztül.

Mozgó tárgyak

Ha leesik egy pohár, kinyílik a szekrényajtó, majd becsukódik vagy magától elmozdul egy tárgy az asztalon, azért nem valószínű, hogy a huzat okolható; sokkal inkább nagy energiájú entitással van dolgod.

Váratlanul kiráz a hideg

Nincs nyitva egyetlen ablak sem, és épp semmi, érzelmileg felkavaró dolgot nem csinálsz, mégis hirtelen megborzongsz. Olyan érzésed is lehet, mintha könnyű szellő fújna, ami csak pár másodpercig tart. Ilyenkor a szellem a közvetlen közeledben tartózkodik, lehet, hogy épp átsuhan rajtad.

Illatokkal üzennek

Ha megcsap egy furcsa illat, amit korábban nem éreztél az otthonodban, elképzelhető, hogy kísértet jár a házadban. Általában erős az illat, többnyire csak az intenzitása miatt érezheted kellemetlennek, és mert idegen.

Nem vagy egyedül

Hiába tudod, hogy rajtad kívül senki sincs a lakásban, mégis érzed a jelenlétet, azaz az itt ragadt lélek energiáját.

Jelenések félálomban

Közvetlenül azelőtt, hogy álomba merülnénk, vagy ébrenlét előtt olyan dolgokat is érzékelünk, amit élénk tudatállapotban nem. Ilyenkor fordulhat elő az, hogy látjuk is a szellemet, nem csak érzékeljük: tejfehér, áttetsző emberi alak vagy elmosódott alakzat, fény suhan át a szobán.

Megváltozik a házi kedvencünk viselkedése

Állítólag a kutyák és a macskák nemcsak érzékelik, de látják is a szellemvilágot. Ha a kutyánk elkezd figyelni egy pontot, esetleg követ valamit a tekintetével, netán még rá is mordul, akkor nagy valószínűséggel, szellemmel van dolgunk.

Te is tapasztalod a felsorolt bizonyítékok valamelyikét? Nem kell azonnal költözésben gondolkozni: keress egy megbízható szakembert, aki megtisztítja otthonod a kellemetlen látogatótól! Természetesen léteznek „házi gyógymódok” is, de ezek kimenetele igencsak kétesélyes.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás