promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi jóslás: jó irányba halad az életed?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Kevés pénz: Figyelned kell a kiadásaidra, ellenkező esetben komoly anyagi veszteségre, pénzzavarra számíthatsz. Itt az ideje a takarékoskodásnak, próbálj félretenni a bevételedből. A kártya azt is jelzi, hogy talán nem értékeled eléggé a meglévő javaidat, kapcsolataidat. Esetleg kapcsolatodból hiányzik valami. Érdemes elgondolkodni, hogyan tudnád erősíteni azokat a területeket az életedben, amik javításra szorulnak.

2. kártya jelentése:

Féltékenység: Ezt a lapot azért választhattad, mert nem bízol eléggé magadban. Őrlődsz, nem tudod elhatározni magad egy bizonyos helyzetben. Hinned kell magadban, mert ez a belső bizonytalanság csak azt eredményezi, hogy egyre kilátástalanabbnak látod a jelenlegi problémát, holott a valóságban nincs okod komolyabb aggodalomra. Félted a párkapcsolatodat, az állásodat, de épp az ezzel járó szorongás mérgez meg mindent. Ha a te lelked rendben van, elképzelhető, hogy a környezetedben valaki féltékeny rád, amire nem árt odafigyelned.

3. kártya jelentése:

Szerencse: A mai nap rád mosolyog a szerencse, életed pozitív fordulatot vehet. Akármibe kezdesz bele a nap folyamán, biztosan sikerülni fog! Az anyagiak terén is jól alakulnak a dolgok: kisebb pénznyereményre számíthatsz vagy olcsóbban hozzájuthatsz valamihez, amire már régóta vágysz. Párkapcsolati kérdésnél váratlan, kellemes meglepetést jelez a lap. Egészséggel kapcsolatban is kedvező fordulatokat mutat a kártya.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás