promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: problémák várnak rád a hosszú hétvége utolsó napján?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem ártana a pihenésre koncentrálnod, de lesznek csillagjegyek, akiknek ez nem adatik meg. Lássuk, hogy mi vár rád!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma nem árt, ha ki tudod rendesen tisztítani a fejedet. Kezd a következő napodat úgy, hogy megpróbálsz picit előre tervezni. Ezzel a lépéssel igazán meg tudod könnyíteni a dolgodat sok mindenben. Nehezebben térsz magadhoz a hosszú hétvége után, de nem fog sokáig tartani. Ha valami nyomja a szívedet, akkor azt oszd meg valakivel.

Bika (április 21. - május 20.)

Frusztrált lehetsz ma, pedig a pihenéssel kellene foglalkoznod. Most pont az lenne a lényeg, hogy valahogy ki tudd kapcsolni az agyadat. A közeli környezeted a segítségedre lehet ebben. Tervezzetek valami közös programot. Egyáltalán nem kell kimozdulnod, ha nem szeretnél, mivel otthon tudsz a legjobban feltöltődni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha valamilyen vita lesz a környezetedben a mai napon, akkor azt messziről kerüld el. A nyugalmat kell ma keresned, és ez teljesen kizökkenthet. Mindenképpen le kell majd valahogyan vezetned a stresszt. Esetleg ha van rá esély, akkor mozdulj ki a négy fal közül. Az friss élmények remek hatással lehetned rád. A következő nap már a megoldásoké lehet.

Rák (június 22. - július 22.)

Remekül alakulhat a mai nap, ami a hangulatodat illeti. Érzelmileg kiegyensúlyozott vagy, összeszedett, és józanul tudsz gondolkodni. Ha van valamilyen vitád a családon belül, vagy a barátaiddal, akkor könnyen elrendezheted, sőt, még békítő félnek is jó lehetsz. Próbáld meg a személyes ügyeket helyre tenni, de munkával inkább ne foglalkozz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A jelenlegi bolygóállás picit visszafogottabbá tehet. Nem igazán vágysz a tömegre, sem a bulikra ilyenkor. Jó hatással van ez arra, hogy otthon alkoss, vagy a hobbidnak szenteld a szabadidődet. Képes vagy csak egy dologra koncentrálni, és jobb, ha abban nem zavar meg senki. Melankolikusabb lehet a hangulatod, de fogod tudni kezelni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A mai napon tőled nem megszokott módon lazább lehetsz. Jókedvű vagy, és nyitott. Szívesen hallgatod meg mások tanácsait, de jól működsz csapatban is. Ha a barátokkal, vagy a családdal egy kis erősebb köteléket szeretnél építeni, arra most ez remek időzítés lehet. Keresd az érintkezést a hozzád hasonló emberekkel.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Elég romantikus hangulatba kerülhetsz. Ha van párod, vagy valaki, akit kinéztél magadnak, akkor nagyon sokat gondolsz rá. Emiatt a feladataid is háttérbe szorulhatnak, de azért figyelj, amit muszáj, azt mindenképpen csináld meg. Ha teheted, legyél sokat együtt a kedveseddel. Most tényleg ki tudod mutatni az érzéseidet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A mai napon akkor éreznéd a legjobban magad, ha a barátaiddal töltheted az időt. Ha teheted, akkor ruccanjatok ki valamerre. Ne próbáljatok meg semmi szokatlant csinálni, csak kapcsoljátok ki az agyatokat, és legyetek együtt. Most igazán nagy szükséged van erre. Egy tőled távolabb álló személlyel ráadásul remek kapcsolat alakulhat ki most köztetek.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A hosszú hétvége utolsó napján picit labilis lelki állapotba kerülhetsz. Fölösleges dolgokon kezdhetsz el rágódni, amik úgyis megoldódnak maguktól. Olyanba főleg ne vágj bele, ami tudod, hogy nem a te asztalod. Valahogy ki kell küszöbölnöd, hogy felesleges stresszhelyzetekbe taszítsd magad. Beszélj inkább a barátaiddal, mondd el nekik, hogy mi nyomaszt.

Bak (december 22. - január 20.)

Váratlan események vehetnek körül a hétvégén, de emiatt semmi okod az aggodalomra. Sőt, a mai egy igazán szerencsés nap lehet. Figyelj oda minden téged körülvevő információra, mert a közeljövőben hasznot fogsz tudni húzni belőlük. Tényleg semmi ne kerülje el a figyelmedet. Mindenképpen szánj időt a pihenésre is.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A munkahelyedet és a karrieredet már kezded helyretenni, de a szerelmi életed továbbra sincs a toppon. Pedig elkezdhetnék végre ezzel is foglalkozni. A mai napon próbálj meg kimozdulni, ismerkedni. Ha van kapcsolatod, akkor lehet lenne mit megbeszélnetek. A jelenlegi bolygóállás fel tudja erősíteni a kisugárzásodat.

Halak (február 20. - március 20.)

Fontos változások kerülhetnek elő az életedben a hét elején. Úgy néz ki rendbe teheted a pénzügyeidet, ha ügyes vagy. Ha kölcsönt kérnek tőled, akármennyire is megsértődnek ezen, semmiképpen ne adj. Figyelj az árulkodó jelekre, és használj ki minden lehetőséget. Pozitívan jöhetsz ki belőlük, csak legyél taktikus.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás