promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti horoszkóp: nem árt összekapnod magad a hosszú hétvége után
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nehéz lesz visszaszerezni a lendületet, de remélhetőleg visszatalál majd az útra a csillagjegyed.

Kos (március 21. - április 20.)

Nagyon szépen fel fog lendülni az önértékelésed. Most kell majd eldöntened, hogy mennyi erőt és energiát szeretnél a karrieredbe fektetni, és mennyit a családodba, illetve a barátaidba. A bolygók szerint jól fog forogni az agyad, szóval remekül fogsz dönteni. Ez a hét új lendületet vihet a társasági életedbe is. Mindenképpen igyekezz kimozdulni, ahányszor csak tudsz.

Bika (április 21. - május 20.)

Lehet egy kis önfeláldozással kell kezdened a hetet. Ha a családod kér valamit a hosszú hétvége utolsó napján, akkor tedd meg nekik. Azt az időt, amit rájuk áldoztál kamatostul vissza fogod majd kapni. Alapból jó benyomást tudsz kelteni az emberekben a héten. Gondolkozz el, hogy ki az, akit mindenképpen meg kell győznöd valamiről, és tedd is meg.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A bolygók kalandozásra hívnak. Erre valamennyire szükséged van, de vigyázz, mert rosszul is elsülhet. Igyekezz lojális maradni, és ez főleg a párkapcsolatodnak szól. Új emberekkel ismerkedhetsz meg, és lesz a körben olyan, aki egy picivel jobban fel fogja kelteni az érdeklődésedet. Legyél nyitott mindenre, de persze csak a határokon belül. Ez arra is vonatkozik, hogy ha szingli vagy, akkor ne legyél túl rámenős.

Rák (június 22. - július 22.)

Előtérbe kerülhet a csapatmunka. A héten jobban tudsz teljesíteni, ha nem egyedül cipeled a terheket. Ha van családod, akkor mindenképpen kérd meg őket arra, hogy segítsenek, amiben tudnak. Erre nagy szükséged van, ha meg akarod tartani a pozitív hozzáállásodat. Figyelj a magánéletedre, de végre a saját igényeidet is előtérbe kell helyezned.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Többet szeretnél elérni, és magasabbra akarsz kapaszkodni, de mindig valami miatt visszajutsz oda, ahonnan indultál. Lehet nem vagy elég kitartó? Gondolkozz el a héten azon, hogy min kellene változtatnod. Vigyázz, mert picit hevesebb a vérmérsékleted a kelleténél. Kétszer is gondold át, hogy mit mondasz ki, főleg azokkal szemben, akik közel állnak hozzád.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagyon előtérbe kerülhet a kísérletező éned a héten. Azért figyelj arra, hogy csak annyira legyél merész, amennyire szükséges. Szükséged van a kreatív megoldásokra, mert ezek tudnak lendületbe hozni. A munkádban a csúcsra érhetsz, de csak akkor, ha valóban beleadsz mindent. Igyekezz megtalálni az egyensúlyt, mert ez nem ment túl jól mostanában.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Remélhetőleg fel tudsz töltődni a hosszú hétvége utolsó napján, mert utána elég nagy kihívásokat sodorhat az utadba a sors. Legyen meg a kellő türelmed, mert akkor nagyon hamar elbukhatsz. A héten egy teljesen új stílus keríthet a hatalmába. Nem is baj, ha kicsit kísérletezel. A megújulás általában mindig friss lendületet biztosít neked, szóval engedj neki.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Lehet most nem lesz elég a kedvességedet bevetni, ha meg akarod szerezni, amit szeretnél. A héten nehezebben tudod véghezvinni a céljaidat, legalábbis mindenképpen többet kell ezekért dolgoznod. Koncentrálj a személyes kapcsolataidra. A közeli környezeted nagy segítség lehet abban, hogy át tudj lendülni a nehézségeken. Az emberek lendületet tudnak adni neked a héten, ezt mindenképpen használd ki.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Jó úton haladsz, és ezen is kell maradnod, ha sikereket akarsz elérni. Töltődj fel hétfőn, és akkor olyan lendülettel vághatsz bele a hétbe, hogy valóban megállíthatatlan leszel. Minden képességedet igyekezz bevetni a sikerek érdekében. Produktívan tudod jól érezni magadat, és ez növeli majd az önbecsülésedet is.

Bak (december 22. - január 20.)

A héten mindenképpen rugalmasnak, és türelmesnek kell lenned a környezeteddel. Sok minden kiboríthat, de ha indulatos leszel, akkor csak a saját dolgodat fogod megnehezíteni. Szerelmi téren sem állnak melletted a bolygók: a pároddal vitáitok lehetnek, ha pedig vágysz valakire, akkor az picit el fog távolodni tőled. Mind a két probléma orvosolható, szóval ne ess kétségbe.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Valamilyen új kapcsolat segíthet abban, hogy növekedj, valamint fejlődj. Ez lehet szerelmi, de ugyanúgy baráti is. A héten nem szabadna elrejtened az érzéseidet. Úgy tudsz kiteljesedni, ha megnyílsz másoknak. Persze meg kell válogatnod, hogy kinek teszed ezt. Tartsd mindenben a határokat, és ne akarj szabályokat szegni, mert az rosszul sülhet el.

Halak (február 20. - március 20.)

Picivel nagyobb energiákat kell mozgósítanod, hogy túléld a hetet. Nehezebben fogod megoldani a problémákat a héten, ha nagyon makacs vagy. Igyekezz visszafogni ezt az énedet. Jól meg tudod majd érten magadat mindenkivel, de vigyázz a kétszínű emberekkel. Van, aki pont azon lesz a héten, hogy hátráltasson. A negatív energiák erősen vissza tudnak fogni, de ki tudod szűrni ezeket, ha leleményes vagy.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás