Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: ne csinálj semmi meggondolatlanságot a hét utolsó napján

Napi horoszkóp: ne csinálj semmi meggondolatlanságot a hét utolsó napján

Élet

Napi horoszkóp: ne csinálj semmi meggondolatlanságot a hét utolsó napján

Élet

Ezo Terézia 05:35

A hosszú hétvége tartogathat jót is, rosszat is. Lássuk, hogy mire kell számítania a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

A jelenlegi bolygóállás szerint nagyon feléledhet a romantika az életedben. Ha már rátaláltál az igazira, akkor a hosszú hétvégén rengeteg mély dolgot meg tudtok beszélni, és felfedezhetitek a másiknak azt az oldalát, amit esetleg mélyen szunnyadozott. Szingliként lesznek lehetőségeid, azonban nehéz lesz eldönteni, hogy ki a megfelelő választás.

Bika (április 21. - május 20.)

A bolygók mindenben segíteni fognak. Ha minden nap olyan lenne, mint a mai, akkor valóban a mennyországban éreznéd magad. Megtalálhatod a választ azokra a problémákra is, amelyek már néhány hete zavarnak. Tarts nyitva a szemed és a füled minden beszélgetés során, mert a kirakós utolsó darabja lehet pont itt fog előkerülni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ez a nap kiválóan alkalmas lehet arra, hogy felfedezd önmagad. Nézd meg, hogy merre tart az életed, és hogy ez-e a helyes irány szerinted. Mivel minimálisra tudod csökkenteni a stresszt magad körül, így tisztábban is tudsz látni dolgokat. Mindenképpen kényeztesd magad, mert megérdemled. Vedd elő a kedvenc hobbid, aminek már régóta nem hódoltál.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet túl igényes vagy? Ma előkerülhet a kényesebb oldalad, aminek a környezeted nem igazán fog örülni. Igyekezz elengedni magadat, és ne keresd mindenben a hibát. Olykor neked is hátra kellene dőlni, és igazán lazítani. Nem csak a saját határaidat kell ismerned, hanem a közeli környezetét is, hogy elkerüld a kisebb súrlódásokat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A mai nap igazán álmodozós hangulatban lehetsz. Nincs ezzel semmi baj, mert ezek a napok vihetnek közelebb a céljaidhoz. El kell fogadnod, hogy minden elérhető, amit kitűztél magad elé. A bolygók és a környezeted is meg fogják adni ehhez a kellő magabiztosságot. A mostani hosszú hétvége után tényleg egy új ember léphet a reflektorfénybe, ha magadra találsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha van valami különleges ember az életedben, akkor a mostani hosszú hétvégén kifejezheted neki, hogy mennyire fontos a számodra. Ne félj kimutatni az érzéseidet. Sok dolog előkerülhet, ami egy afféle tisztulást okozhat az elmédben. Mintha tiszta lappal indulnál, és ez egy nagyon jó érzés tud lenni. A mai napon sok mindenben felnyílhat a szemed.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem vagy jó hangulatban, és valahogy le kellene vezetned az idegességedet. Találj erre megoldást, különben olyan embert bánthatsz meg a környezetedben, aki nem érdemelné ezt meg. Nem szabad kivetítened a negatív dolgokat olyan emberekre, akik nem tehetnek semmiről. Lehet segítséget kell majd kérned, ha van valami feladatod otthon. Ez nem szégyen, és te is gyorsabban fogsz végezni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egy olyan élethelyzet közeledik, ami miatt te is megváltozhatsz. Hogy pozitív, vagy negatív irányba, az csak rajtad múlik. Ne feledd, hogy a közeli barátaid és a családod mindig melletted állnak, bármit is kell feldolgoznod. Használd ki ezt a napot a feltöltődéssel. Lehet elhanyagoltad a hobbijaidat, pedig ezek igazán ki tudnák kapcsolni az agyadat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Lehet megint egy fenékkel akarsz több lovat megülni, pedig ezzel mindig csak felfordulást okozol magad körül. Próbálj meg csak egyetlen dologra koncentrálni száz százalékosan, ha a többi dolog megvár. A közeljövőben ne mondj nemet a kimozdulásra, ha invitálnak valahova. Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik nagy segítségedre lesznek a jövőben.

Bak (december 22. - január 20.)

Jó ötleteid támadhatnak a közeljövőben, de ma a pihenés legyen az első. Amikor ezekre koncentrálsz, hajlamos vagy megfeledkezni a külvilágról. Amúgy sem szabad most ezekkel foglalkoznod, mert a csillagok szerint nem most kellene belevágnod a merészebb terveid megvalósításába. Próbáld meg most csak olyan emberekkel körülvenni magad, akik tudnak ösztönözni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ne ragaszkodj olyan célokhoz, amelyek vonzanak, de tudod, hogy lehetetlen elérni őket. Hajlamos vagy teljesen a fellegekben járni, pedig fél lábbal a földön kellene maradnod. Így nem pazarolod el feleslegesen az energiáidat, amiket az ésszerű dolgokra kellene fordítanod. Kellemes és nyugalmas este vár rád, ha el tudod űzni a gondokat magad körül.

Halak (február 20. - március 20.)

Van otthon valami probléma, ami megoldásra vár? Lehet nem kellene tovább halogatnod, és megoldani végre. Ezután meglátod, hogy sokkal édesebb lesz a pihenés is. Jó döntéseket tudsz hozni, de nem ártana picit leállítani az agyad, mert még túlpörög. Olykor a nagy elméknek is kell a pihenés. Válassz olyan kikapcsolódást estére, ami száz százalékosan ellazít.

Borítókép: Profimedia