promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orális szextől esett teherbe egy 15 éves lány
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egész történet olyan elképesztő, hogy leginkább csak egy pocsék városi legendának hangzik, amelyet a gyerekek terjesztenek az iskolában. Az eset azonban az orvosi szakirodalomban szerepel.

Léteznek olyan orvosi esettanulmányok, amelyek annyira furcsa dolgokról számolnak be, hogy szinte képtelenségnek tűnnek. Ott van például a nő, aki vért könnyezik minden alkalommal, amikor menstruál. Vagy él egy férfi, akinek teljesen érzéketlenné váltak a lábai egy hatalmas kakilástól. 

A szóban forgó 15 éves lány esete azonban olyan elképesztő, hogy még az orvosi folyóiratok elolvasása után sem vagyunk biztosak benne, hogy elhihetjük. 

Az esetet először 1988-ban publikálta a British Journal of Obstetrics and Gynecology nevű orvosi szaklap. 

A történet egy „hüvely nélküli” lányról szól, aki egy hasi szúrással került be a kórházba, majd 278 nap múlva egészséges kisfiút hozott a világra.

A jelentés szerint a 15 éves lány két fiúval jelent meg a kórházban – az egyik a jelenlegi párja volt, a másik az ex barátja. A kórházi dolgozók számára nem volt teljesen egyértelmű, hogy mi is történhetett, annyi azonban bizonyos, hogy veszekedés lehetett a felek között, akik mind a hárman kés által okozott sérülésekkel jelentek meg. A lánynak néhány apró vágás volt a bal kezén, a felhasán pedig egy nagyobb szúrást fedeztek fel az orvosok. Miután megműtötték, kiderült, hogy a hasán található vágás következtében két lyuk keletkezett a gyomorfalon. 

A lányt a műtét után 10 napig megfigyelés alatt tartották, majd hazaengedték. 278 nappal később azonban visszatért a kórházba, erős hasi fájdalmakra hivatkozva.

Kiderült, hogy vajúdni kezdett, és összehúzódási fájdalmai voltak.

Az esetben azonban volt egy csavar: az átvizsgálás során világossá vált, hogy a tini egy olyan rendellenességgel született, amelynek következtében gyakorlatilag nem volt hüvelye, vagina helyett csak egy sekély, 2 centiméter mély bőrgödör volt megtalálható a külső húgycső alatt és a szeméremajkak között. 

Az állapotot „vak hüvelyként” is szokták emlegetni.

Utólag kiderült, hogy a beteg jól tudta, hogy nincs hüvelye, így – miután túlesett néhány, a hagyományos nemi életre irányuló, kiábrándító kísérleten – áttért az orális szexre. A jelentésben arra is fény derült, hogy közvetlenül azelőtt, hogy hasba szúrtak, orálisan közösült a barátjával.

A lány azt mondta az orvosoknak, hogy soha nem volt menstruációja, és nem tudta elhinni, hogy terhes – még úgy sem, hogy a hasa kilenc hónap alatt jelentősen megduzzadt, és mindenki más számára egyértelműnek tűnt a terhesség.

Az orvosok arra a következtetésre jutottak, hogy a kisbaba, bár nehéz elhinni, orális szex közben fogant meg.

A spermiumok valószínűleg a sérült gyomor-bél traktuson keresztül jutottak el a reproduktív szervekhez. Bár a hímivarsejtek nem maradnak túl sokáig életben alacsony pH-jú környezetben, a nyál magas pH-értékű, és egy üres gyomrú ember normális körülmények között nem termel savat 

– magyarázták el a lehetséges forgatókönyvet az orvosok hozzátéve, hogy a kisfiú feltűnően hasonlított a feltételezett édesapára.

(via iflscience.com)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás