Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi jóslás: vajon ma rád mosolyog a szerencse?

Napi jóslás: vajon ma rád mosolyog a szerencse?

Élet

Napi jóslás: vajon ma rád mosolyog a szerencse?

Élet

TB 07:07

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd a kártyák felfedése után, olvasd el a hozzá tartozó jelentést!


Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1-es kártya jelentése:

Örvendezés: Örömteli időszak elé nézünk. A lap jelenthet családi összejövetelt, találkozást egy rég látott, szeretett személlyel. Végre valóra válik, amit szeretnénk, ami nagy boldogságot hoz az életünkbe. A kártya azt kéri, figyeljünk az apró örömökre, szánjunk időt a pihenésre és a szórakozásra is, hogy feltöltődhessünk. Párkapcsolati kérdésnél új ismeretségre utal a lap, meglévő kapcsolatnál pedig harmóniát, kiegyensúlyozott együttélést mutat.

2-es kártya jelentése:

Veszteség: Veszteséget jelöl a lap, ami lehet anyagi- vagy lelki természetű. Jelenthet egy rögeszmét, amitől ideje megszabadulni, még akkor is, ha veszteségként éljük meg az elengedést. Kapcsolati kérdésnél csalódást jelent a lap, ami fájdalommal jár ugyan, de hosszú távon a mi érdekünket szolgálja.

3-as kártya jelentése:

Vágy: Vágyakozunk valami vagy valaki után, azonban nem elég álmodozni, ideje tenni is azért, hogy megvalósuljanak az elképzeléseink. Türelmesnek kell lennünk, mert még nem jött el az ideje, hogy megkapjuk, amit szeretnénk. Párkapcsolati kérdésnél az illető elrejti a vágyait, nem mutatja ki az érzéseit. Férfi kérdező esetében a kiszemelt nő nehezen elérhetőnek tűnik, de még nincs veszve semmi.

Borítókép: Profimedia