promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Iszak Eszti és Dallos Bogi fehérneműre vetkőztek egy jó ügy érdekében
Borítókép:  Iszak Eszti, Dallos Bogi, Molnár Szilágyi Szilvia és Szentesi Éva / Red Lemon
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Iszak Eszti, Dallos Bogi, Molnár Szilágyi Szilvia és Szentesi Éva fehérneműben buzdítják a nőket testük elfogadására.

Elindult a Sloggi Body Adapt #nembajhaváltozol kampánya, amiben többek között Dallos Bogi, Iszak Eszti, Molnár Szilágyi Szilvia és Szentesi Éva próbálják felhívni a figyelmet a folyamatosan változó,alkattól és kortól függetlenül gyönyörű női test változásainak elfogadásának fontosságára. Ennek okán mindannyian fehérneműre vetkőztek, hogy megmutassák, egy nőnek sem kell szégyellnie a testét – pedig sokan vannak, akiket bántanak emiatt.

„Nagyon sokáig nem voltam elégedett a testemmel, sok olyan dolog volt, amit megváltoztattam volna rajta. Sokat csúfoltak, főleg abban az időszakban, amikor nagyon-nagyon vékony voltam: ment az elől deszka-hátul léc és a hasonlók. Szerintem úgy harminc éves kor fölött kezdik el a nők sokkal jobban elfogadni és szeretni magukat, ez velem is így történt. A betegségeim miatt nehéz évet tudhatok magam mögött, néha nem volt egyszerű elfogadni a gyógyszerek és a hormonproblémák miatt átalakult testem, de már sokkal jobban figyelek a mentális és fizikai egészségemre”

– árulta el Iszak Eszter, aki szerint mindenkinek sporttal és megfelelő táplálkozással a saját testéből kell kihoznia a maximumot, nem másokhoz hasonlítani magát.

Az önelfogadás nagyon fontos téma, ráadásul nagyon kevesen gondolnák, hogy az ideálisnak vélt, vékony nőknek sem mindig könnyű. Ezzel kapcsolatban mesélte el tapasztalatait Dallos Bogi:

„Nagyon meglepő számomra az, hogy a mai napig mennyi komment érkezik a külsőmmel, a testalkatommal kapcsolatban. Olyan megjegyzéseket tenni social media oldalakon, hogy sovány vagy, eszel te rendesen?, deszka...bántó és nem helyén való”.

Itt lehet megtekinteni a fehérneműs fotókat, amiket Annoni Zita készített:




Forrás: Red Lemon

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás