Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Iszak Eszti és Dallos Bogi fehérneműre vetkőztek egy jó ügy érdekében

Iszak Eszti és Dallos Bogi fehérneműre vetkőztek egy jó ügy érdekében

Élet

Iszak Eszti és Dallos Bogi fehérneműre vetkőztek egy jó ügy érdekében

Élet

Promotions 06:06

Iszak Eszti, Dallos Bogi, Molnár Szilágyi Szilvia és Szentesi Éva fehérneműben buzdítják a nőket testük elfogadására.

Elindult a Sloggi Body Adapt #nembajhaváltozol kampánya, amiben többek között Dallos Bogi, Iszak Eszti, Molnár Szilágyi Szilvia és Szentesi Éva próbálják felhívni a figyelmet a folyamatosan változó, alkattól és kortól függetlenül gyönyörű női test változásainak elfogadásának fontosságára. Ennek okán mindannyian fehérneműre vetkőztek, hogy megmutassák, egy nőnek sem kell szégyellnie a testét – pedig sokan vannak, akiket bántanak emiatt.

„Nagyon sokáig nem voltam elégedett a testemmel, sok olyan dolog volt, amit megváltoztattam volna rajta. Sokat csúfoltak, főleg abban az időszakban, amikor nagyon-nagyon vékony voltam: ment az elől deszka-hátul léc és a hasonlók. Szerintem úgy harminc éves kor fölött kezdik el a nők sokkal jobban elfogadni és szeretni magukat, ez velem is így történt. A betegségeim miatt nehéz évet tudhatok magam mögött, néha nem volt egyszerű elfogadni a gyógyszerek és a hormonproblémák miatt átalakult testem, de már sokkal jobban figyelek a mentális és fizikai egészségemre”

– árulta el Iszak Eszter, aki szerint mindenkinek sporttal és megfelelő táplálkozással a saját testéből kell kihoznia a maximumot, nem másokhoz hasonlítani magát.

Az önelfogadás nagyon fontos téma, ráadásul nagyon kevesen gondolnák, hogy az ideálisnak vélt, vékony nőknek sem mindig könnyű. Ezzel kapcsolatban mesélte el tapasztalatait Dallos Bogi:

„Nagyon meglepő számomra az, hogy a mai napig mennyi komment érkezik a külsőmmel, a testalkatommal kapcsolatban. Olyan megjegyzéseket tenni social media oldalakon, hogy sovány vagy, eszel te rendesen?, deszka...bántó és nem helyén való”.

Itt lehet megtekinteni a fehérneműs fotókat, amiket Annoni Zita készített:
Forrás: Red Lemon

Borítókép: Iszak Eszti, Dallos Bogi, Molnár Szilágyi Szilvia és Szentesi Éva / Red Lemon