Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: már a hét elején kerüld a konfliktusokat

Napi horoszkóp: már a hét elején kerüld a konfliktusokat

Élet

Napi horoszkóp: már a hét elején kerüld a konfliktusokat

Élet

Ezo Terézia 05:35

Tervezz mindenben picit előre, hogy meg tudd könnyíteni a dolgodat. Lássuk, hogy mit jósolnak a bolygók!

Kos (március 21. - április 20.)

Nem mindig szokott működni, de most hallgathatsz a megérzéseidre – sok mindenben jót fognak súgni. Érdemes vigyáznod, mert sokan el akarnak téríteni a célodtól. Lassítanod kell egy picit, ha hibák nélkül akarod átvészelni a napot. Ne feledd, a kapkodás jelenleg az ellenséged. Este végre kikapcsolhatod az agyad.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyon sok mindenben befolyásolhatnak az érzelmeid, pedig néhány kérdésben nem ártana objektívnek maradnod. Ne akarj lehorgonyozni egyik oldal véleményénél sem, mert mind a kettőben akadnak hibák bőven. Ki tudod hoznod a jót az emberekből, de ehhez megfelelően kell velük kommunikálnod.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Óvatosnak kellene lenned, mert a jelenlegi bolygóállás rendesen összekuszálhatja az érzelmeidet. Lehet egy harmadik személy kavarhat bele a kapcsolatodba. Nincsenek komoly szándékai az irányodba. Ő akkor is feltűnhet, ha szingli vagy, így nem árt odafigyelned, nehogy összetört szívvel gyere ki a dologból. Legyél határozott.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha most van olyan kérdés, amiben nem tudsz tisztán látni, akkor az az anyagiak. Ezzel nem ártana néhány napot várnod, mielőtt komoly döntést hozol. Előfordulhat, hogy nincs birtokodban minden tudás és információ, ami segíteni tudna. Nem ártana a közeli barátaid véleményét is kikérned. Készülj fel minden eshetőségre.  

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A munkahelyeden kezdenek rendeződni a dolgok. Ha az utóbbi időben nem kaptál össze senkivel, akkor még feszült légkör sem lesz körülötted. Azonban az otthoni dolgokat elkezdted elhanyagolni. A kapcsolataidban, és a környezetedben is rendet kellene tenned picit. Sokkal felszabadultabb leszel, ha ezekre is figyelsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A mai napon egy elég bosszantó dologgal kell megküzdened. Hamar túl leszel rajta, és csak akkor pecsételheti meg a napodat, ha ezen kezdesz el rágódni. A jelenlegi bolygóállás később remek hangulatot hozhat neked. Szinte a felhők felé emelkedhetsz, de szükséged van ehhez rád is, hogy kicsit lazábbra vedd a figurát.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma a rutinfeladatokban vagy a legjobb, de nagy örömet fog az is okozni, hogy egy régi tervedet végre véghez tudod vinni. Ne foglalkozz most senkivel, akik irigyek rád, haladj csak szépen a saját dolgaiddal. Ne hagyd, hogy mások elrontsák az örömödet. A mostani bolygóállás picit rossz hatással volt rád, de ez rövidesen el fog múlni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egy váratlan lehetőség gördülhet ma eléd, amit mindenképpen meg kell ragadnod. Ha ügyesen használod ki, akkor még pénz is állhat a házhoz. Nem szabad most haboznod, sem óvatosnak lenned. Bízz önmagadban, hogy meg tudsz mindent oldani. Ha már magadban bízol, bízz másokban is, mert ez nem jött össze mostanában.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma nagyon fogékony vagy mindenre, és ez később is meg fog mutatkozni a közeljövőben. Szívesen tanulnál meg új dolgokat, és ha van időd, valamint energiád, akkor bele is vághatsz valami ilyesmibe. Gondold át, mi állna hozzád közel, és minek tudnád a hasznát venni. Érzelmi kérdésekben azonban ne most próbálj döntéseket hozni, a bolygók állása nem alkalmas erre. Csak viszályt szítanál.  

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon kedvez neked a jelenlegi bolygóállás. A terveid szerint alakulhat minden, ami vidámmá, valamint felszabadulttá tud tenni. Persze lehetsz még ennél boldogabb, főleg, ha teret adsz kicsit a spontán énednek. Ne foglalkozz most semmilyen következménnyel, csak mindenben legyél önmagad. Adj teret a váratlan ötleteknek.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Most igazán kihasználhatod a lehetőséget arra, hogy új dolgokat tanulj. A megszerzett ismeretek előrevihetik a karrieredet. Nemsokára fel is fog tűnni egy ember az életedben, akivel jobb, ha jó kapcsolatot ápolsz. Olyan tapasztalatokat fog tudni átadni neked, amik hasznosak lehetnek az élet bármelyik területén.

Halak (február 20. - március 20.)

Nyugodt és megfontolt vagy, és ezt a környezetednek is feltűnik. Díjazzák is, mivel nem voltál ilyen az elmúlt napokban. Inkább feszültség volt benned, ami hála az égnek kezd teljesen eltűnni. A magánéletedben azonban hamarosan válaszút elé kerülsz. Döntened kell, hogy a szenvedélyt választod, vagy a meghitt köteléket.

Borítókép: Profimedia