promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti horoszkóp: legyél céltudatos, és jönni fognak az eredmények
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Határozottságra minden csillagjegynek szüksége lesz a héten. Lássuk, hogy mit jósolnak a bolygók!

Kos (március 21. - április 20.)

Óvatosan kell kommunikálnod mindenkivel, mert egy pletyka rossz irányba indulhat el, ráadásul azt is lerombolhatod vele, amit a héten szépen felépítettél. Ösztönöznöd kell magadat, mert a hosszú távú céljaid nem jó ütemben haladnak. Vizsgáld meg, hogy mit szeretnél elérni. A pénzügyekhez nem lesz jó szemed a héten, szóval ebben inkább kérj segítséget.

Bika (április 21. - május 20.)

Ügyesen kell keverned a kártyákat, mert már a hét elején felborulhatnak a terveid. Történhet néhány rossz dolog, de szokás szerint mindent meg fogsz tudni oldani, csak legyél kitartó. A legtöbb problémával nem kell majd egyedül szembenézned. Ha valaki felajánlja a segítségét, akkor mindenképpen fogadd el. Most csapatban tudsz jól működni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A jelenlegi bolygóállás komoly átalakulásra ösztönöz. A héten nagyon fogod érezni azt, ha rossz irányba indulsz el. Vannak olyan szokásaid, amik egyszerűen nem működnek, és ezeket hanyagolnod is kellene. Vigyázz a mentális jólétedre, és ne engedd az embereknek, hogy az agyadra menjenek. Most a legkisebb stressz is nagyon érzékennyé tehet téged.

Rák (június 22. - július 22.)

A héten félelem nélkül kell kifejezned magadat. Szenvedélyes, akár romantikus hangulatba kerülhetsz. A kreatív energiáid nagyon jól működnek, így ügyesen tudsz megoldani minden kihívást. Felszabadultabb is leszel, ha látod majd az eredményeket. Gondolkozz el, hogy mi ment kevésbé jól a közelmúltban, mert ez nagy segítség lehet erre a hétre. Ne kövesd el kétszer ugyanazt a hibát.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A jelenlegi bolygóállás sajnos nem lesz jó hatással a hangulatodra. Erősen oda kell figyelned, hogy ne húzd ki a gyufát. Szívesen állsz bele minden konfliktusba, pedig ezeknek a többsége elkerülhető lenne. Saját tempódban haladj, és ne sietess semmit magad körül. El kell fogadnod, hogy jelenleg nem vagy képes a maximális teljesítményre. Minden este igyekezz kikapcsolni az agyadat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Már a hét elején figyelned kell arra, hogy a problémák nehogy eldurvuljanak. Ne hagyd kicsúszni a kezeid közül a dolgokat. A héten találj egészséges módszereket az igényeid kielégítésére. Ha mindig a helyes úton maradsz, akkor nem lehet semmi probléma. Szívesen vágnál bele valami új kalandba, kihívásba, de inkább most maradj a rutinodnál.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Lehet nem lesz annyira felszabadult ez a hét, mint ahogy te azt eltervezted, de ez kiváló alkalom lehet arra, hogy rendet tegyél magadban és az otthonodban. Közben érdemes csinálnod egy listát is, hogy mik azok a teendők, amiket el akarsz intézni. Kicsit szétszórt lehetsz, és ez ösztönözhet az összeszedettségre. Igazából rajtad múlik, hogy pozitívan tudod-e zárni ezt a hetet vagy sem.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egy picit fortyogóbb hangulatba kerülhetsz, és ez természetesen hatással lehet a hetedre. Érzelmi konfliktusba keveredhetsz másokkal, szóval fogd vissza magad, amennyire tudod. Lehet jobban járnál, ha kicsit elvonulnál a többiek elől. Te tudod a legjobban, mivel lehet kikapcsolni az agyadat. Az se baj, ha hajszálnyit önzőbb vagy a kelleténél, ha így le tudod nyugtatni magadat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyon oda kell figyelned magadra a héten, mert könnyen bedühödhetsz, és pillanatok alatt képes lehet bárki felhúzni. Összekaphatsz feleslegesen valamelyik családtagoddal, de akár még a szomszéddal is, ha éppen ő van kéznél, hogy leteremts valakit. Próbálj magadban elszámolni háromig, mielőtt bármit mondasz hirtelen felindulásból. Később nagyon megbánhatod. A türelem legyen a kulcsszavad a héten.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy új szerelem érkezhet az életedbe, és csak te tudod, hogy akarsz-e kezdeni vele valamit. Ez bizony még akkor is utolérhet, ha párkapcsolatban vagy. Nagyon megkavarhatja az érzelmeidet, de minden döntés a te kezedben lesz. Ha szingli vagy, akkor viszont engedj a csábításnak, mert ez az az ember, aki most ki tud zökkenteni a szürke hétköznapokból.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Elég sok lehetőség lesz előtted, de pont az a lényeg, hogy meg kell tanulnod szortírozni. Olyan dolgokba akarsz néha belefogni, amihez nincs energiád, de olykor még tehetséged sem. Lehet szeretsz, de ne vállalj feleslegesen kockázatokat. Rengeteg problémától kímélheted meg magad a későbbiekben. A kitartásod és a szorgalmad a csúcson lehet a héten a bolygóállás szerint.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma igazán a szerelemre vagy hangolva. El is gondolkozhatsz azon, hogy milyen partnerre vágynál igazán. Muszáj, hogy ezt felépítsd magadban, mert nem sodródhatsz állandóan. Hamarosan lehetőséged is lesz rá, hogy találkozhass az igazival, de ehhez neked is többet kell kimozdulnod a négy fal közül. Az anyagi helyzeted javulásnak indulhat a héten. Csak attól fogadj el tanácsot, akiben teljesen megbízol.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás