Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: ne fordulj el senkitől, ha érzelmi támaszra van szükséged

Napi horoszkóp: ne fordulj el senkitől, ha érzelmi támaszra van szükséged

Élet

Napi horoszkóp: ne fordulj el senkitől, ha érzelmi támaszra van szükséged

Élet

Ezo Terézia 05:35

Bárki meginoghat, és ilyenkor ne félj segítséget kérni. Lássuk, hogy mit jósol neked a jelenlegi bolygóállás.

Kos (március 21. - április 20.)

Általában türelmes vagy, de nehéz helyén kezelned néhány dolgot, szóval feleslegesen förmedhetsz rá emberekre. Próbáld meg magadba zárni ezt, és ne vetítsd ki senkire. Gyönyörűen építkezel, ahogy csak tudsz, szóval ezt ne akard kapkodással elrontani. Rossz döntéseket is hozhatsz a sietséged miatt, amitől borulhat minden.

Bika (április 21. - május 20.)

Az emberek sorra bukhatnak ki körülötted, és ilyenkor jogosan teszed fel a kérdést, hogy mi a baj a világgal? Próbálj pozitív látásmódot bevinni a környezetedbe, de azért közben tudatosítsd magadban, hogy nem tudsz mindenkinek örömet okozni. Különben is, először magaddal kellene foglalkoznod. Igyekezz a helyes irányba terelni ezt a hetet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Meg tudod előzni a káoszt, ami óriási előnyt jelenthet minden helyzetben. Járjon az agyad, és mindig vizionáld magad elé a következő lépést. Ha megfelelően kommunikálsz az emberekkel, és megérted őket, az is a malmodra hajthatja a vizet sok mindenben. A lényeg, hogy mindenben meglesznek a lehetőségeid, csak ki kell használnod őket.

Rák (június 22. - július 22.)

Minél jobban próbálsz irányítani másokat, annál nehezebb lesz megszerezned azt, amit szeretnél. Törekedj inkább a kompromisszumokra. Hogy mindenben a te akaratod érvényesüljön, és csak neked legyen jó, az egyszerűen képtelenség a mai világban. Azokat a szituációkat jelenleg igyekezz elengedni, amiből már most látod, hogy nem lehet hasznod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Jóval nagyobb lépéseket tudsz tenni a célod felé, mint amit gondoltál volna. Fontos, hogy a helyén legyen a kitartásod, na meg őszinte legyél magaddal. Muszáj látnod a negatív oldaladat is. Lehet próbálod elrejteni magad elől? Akkor kérdezz rá a közeli környezetedben, hogy szerintük min kellene változtatnod.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Csalódást okozhat, amikor olyan embereket látsz felkapaszkodni, akik nem érdemlik meg. Tényleg rossz, hogy néhány embernek nincs kemény munkára szüksége ahhoz, hogy elérje a célját, csak úgy az ölükbe pottyan minden. Ők viszont hamar el is bukhatnak. Próbálj a helyes úton maradni, mert így édesebb lesz a győzelem.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most egy elég jól megszervezett úton jársz, amiről nem kellene letérned. Persze mindig van néhány akadály, de hát az hol nincs? Ne vegye el a kedved semmi, és építkezz türelmesen a hét további részében. Próbálj meg nem idegeskedni, és zárd ki azokat az embereket is, akik csak hátráltatni tudnak.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Előfordulhat, hogy mostanában furcsán viselkedsz a környezeteddel, és ezt nem veszed észre. Álmodozóbb vagy, és olykor kevésbé figyelsz az emberekre. Azért vigyázz, hogy ez nehogy kihasson a munkádra. Ne akarj senki előtt titkolózni, most az a legjobb, ha kiadod, ami benned van legbelül.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Az lenne a legjobb, ha tűzvonalon kívül maradnál. A lényeg, hogy ne akarj beleszállni mások csatáiba, csak saját magadat védd. Ha most lehorgonyzol valamelyik oldal mellé, akkor ellenségeket hozhatsz a nyakadra. Legyél taktikus, és használd a gondoskodó természetedet, ha esetleg tüzet kell oltani. A munkához nincs túl sok kedved, de oda kell tenned magad.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon jó a hangulatod, de ez persze nem azt jelenti, hogy a napod is gond nélkül fog telni. Elakadhat sok minden körülötted, de a kezedbe kell venned az irányítást. Most jól tudsz motiválni mindenkit, hogy egységes erőként haladjanak a cél felé. Az önzőséget zárd ki, most az legyen a legfontosabb, hogy minden problémát meg tudj oldani.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nehéz helyzetek merülhetnek fel, amiken muszáj leszel túllendülni. Kicsit be van rozsdásodva a problémamegoldó képességed, akkor meg főleg nehezen haladsz, ha nincs túl nagy izgalom valamelyik ügy megoldásában. Ne becsüld le a kis problémákat, mert tudod jól, hogy naggyá válhatnak.  

Halak (február 20. - március 20.)

Ne hagyd, hogy bármilyen igazságtalanság legyen körülötted. Védd meg magadat, és másokat is. Így sok mindenkit az oldaladra állíthatsz, ami később ki fog fizetődni. Fontos, hogy kivívd mások tiszteletét, még úgy is, ha közben aláaknázott talajra lépsz. A magánéletedben se legyél türelmetlen, hallgass végig mindenkit, és segíts nekik, ha muszáj.

Borítókép: Profimedia