promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: itt az idő, hogy kezedbe vedd álmaid irányítását! A csillagok tippeket adnak az első lépésekhez
Borítókép:  Benjamin Voros / Unsplash.com
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A csillagok mindig utat mutatnak neked, mert a kezdőlépsek a legnehezebbek. Nézzük, mit sütöttek ki most!

Kos (március 21. - április 20.)

A szombat a elgjobb nap az újrakezdésre, mert ma minden megtörténhet veled, amit csak szeretnél, te irányítod a napodat. A pihenés mellett most van időd arra is, hogy kicsit elmélyedj egy régi nagy álmod megvalósításába. Igen, ennek a bútorokhoz van köze, már régóta tervezed, hogy otthon felújítod a régi ütött-kopott bútorokat. Ez nagyon kreatív munka, igazi kikapcsolódás lehet, ha a családdal együtt csináljátok.

Bika (április 21. - május 20.)

Majd kirobbansz az alkotó energiáktól, tudod, hogy neked művészkedned kell valamit. Élénk színek, valami művészeti csoda létrehozása? Igen, ez a nyerő választás mára, aztán jöhet a többi nagy álom beteljesítése. De a kezdeti lépésnek valami elmélyedés kell mindenképpen.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Elhanyagoltad a kapcsolataidat az elmúlt pár hónapban, és mostmár érzed ennek a hátrányait. Kicsit egyedül érzed magad, ideje egy nagyot csacsogni a régi legjobb barátoddal-barátnőddel, és máris jobb lesz az egész napod. Ne zárkózz be mostantól, nyiss ki kicsit jobban!

Rák (június 22. - július 22.)

Pozitív benyomásokra van szükséged, fel kell tölteni a héten leapadt energiatartalékaidat. A csillagaidnak figyelmeztetnek, hogy "tankolni" kell, szellemileg és fizikailag is. Egy habkönnyű könyv vagy egy új blog felfedezése nagyon sokat tudna neked adni, de egy nagy séta is nagyon jó hatással lehet rád, mert a tudományos kutatások is azt mondják, hogy a természet feltölti az embert.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A héten volt egy nagy vitád az egyik szeretteddel, ugye, rájöttél azóta, hogy nincs értelme hetekig durcáskodni? Ki kell békülni, mert úgyis nehéz időket élünk, ilyenkor a legjobb, ha legalább az emberi kapcsolatainkat jobban előtérbe toljuk. Hívd fel azt a barátodat is, akivel már rég nem beszéltél, lesz egy jó híre a számodra!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kaptál egy oltári nagy lehetőséget a munkahelyeden, de ez hatalmas felelősséggel járna, ezért hezitálsz, pedig tudod, hogy életed lehetősége áll előtted. Miért nem kérdezed meg az ismerőseidet, hogy ők mit gondolnak erről? Nem jobb együtt dönteni, mint külön? Ez nagyon nehéz lesz, dehát az élet is egy nehéz projekt, boldogulj jól!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A mérleg az, aki mindenkivel megtalálja a közös hangot, ő érti mindenki nyelvét, és ő az, akivel mindenki szeret beszélgetni, na meg persze mindenki számít a segítségére. Te aztán tényleg proféta lehetsz a saját környezetedben, mert toleráns vagy midnenkivel. Az ilyen emberekre pedig nagy szükség van olyan nehéz időkben, mint ez. Nézz körül magad körül, hogy kinek miben tudsz segíteni. Sokan várnak a kérdéseidre és a válaszaidra.

Skorpió (október 24. - november 22.)

 

Ott hever előtted már hetek óta egy könyv, amit még pár hónapja vettél, ráadásul azzal a felütéssel, hogy valami újat tanulj. Ideje lenne belevágni, mert csak pörög az idő, és ha most nem kezdesz bele, akkor lehet, hogy sosem. Egy könyv millió lehetőséggel kecsegtet, lehet, hogy ebben fogod megtalálni a nagy választ arra a kérdésre, ami már évek óta foglalkoztat. Élj a lehetőséggel, kezdj bele most!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Elindultál egy hosszú úton, amire nagyon nehéz volt rálépni, de a héten mégis elszántad magad, bátor vagy és bevállalós, mindenki szereti az ilyen típusokat. Magabiztosságod most van a csúcson, ezt pedig ki kell használni, most oylan hullámban vagy, hogy bármibe belekezdesz, biztos, hogy siker fogja koronázni a vállalkozásodat. 

Bak (december 22. - január 20.)

Nem gondolod, hogy kicsit lassítani kéne? Nagyon megpörgetted az elmúlt pár hónapot, mert azt gondoltad, ettől boldog leszel majd. És most mi van? Nem vagy boldog, elhanyagoltad a családtagjaidat és a barátaidat, pedig ők azok, akik plusz energiákat adhatnak neked. Állj meg egy pillanatra, és gondold végig, kivel kellene most beszélned, ki az, aki könnyen mosolyt tudna varázsolni az arcodra. Őt kell most felkeresned!

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem költesz te egy kicsit sok pénzt mostanában?  Nem gondolod, hogy elszaladt a ló? Olyan dolgokra költesz, amelyek nem feltétlenül szükségesek, miközben van egy nagy álmod, ami folyamatosan csak csúszik. Pedig erre kellene jobban koncentrálnod, mert ha ezt sikeresen teljesíted, még több pénz áll majd a házhoz, és még több álmodat tudod majd teljesíteni. 

Halak (február 20. - március 20.)

Most van időd tervezni a jövődet, kezdd el azt az új iskolát, ahova jelentkezni akartál. Tanulni soha nem késő, de az sem baj, ha előtte beszerzel pár könyvet, amelyek a témához kapcsolódnak, ezek majd segítenek neked eldönteni, hogy tényleg bele kell-e vágnod életed nagy kalandjába. De a válasz valószínűleg az lesz, hogy igen. Nézz egy kicsit ki a dobozodból! A világ most rád vár, minden adott, hogy megtaláld álmaidat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás