Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megáll az ész! Ezért kel fel mindenkinél korábban Kim Kardashian

Megáll az ész! Ezért kel fel mindenkinél korábban Kim Kardashian

Élet

Megáll az ész! Ezért kel fel mindenkinél korábban Kim Kardashian

Élet

Promotions 11:06

Az amerikai celebvilág nagyasszonya, Kim Kardashian egészen kifordult magából, amióta bejelentette, hogy elválik Kanye Westtől. Reggelente is mit csinál?!

Egyelőre nem váltott hajszínt és nem ugrott bele egy újabb kapcsolatba Kim Kardashian, viszont gyökeresen megváltoztatta az életmódját azóta, hogy hivatalossá vált, valóban külön utakon folytatják a rapper Kanye Westtel.

A négygyermekes valóságshow-sztár tavaly töltötte be a negyvenet, és úgy tűnik, nem roppant össze attól, hogy egyedül maradt a gyerkőcökkel. Sőt, éppen ellenkezőleg, most az élete és karrierje rebootolása mellett döntött, amiért hajlandó komoly áldozatokat is hozni.

Kardashian nemrég elárulta, hogy jó néhány hete mindenkinél korábban kel fel, de nem azért, mert tökéletes sminkben akarja felszolgálni a reggelit. A celeb – mindenki kapaszkodjon meg – reggelente órákon át esszéket és dolgozatokat ír, ugyanis nem tett le arról, hogy ügyvédként folytassa pályafutását. Miért is ne? Ha West dollármilliókat tudott eltapsolni a befuccsolt elnökválasztási kampányára, akkor az asszonynak is lehet valami heppje…

Ha minden jól alakul, két év múlva már kőkemény bírósági tárgyalásokon bizonyíthatja rátermettségét. Kardashian szívügye a börtönreform, ami nagyjából arról szól, hogy javítani kell a fogvatartottak helyzetén, és nem kell minden csip-csup bűntettért évekre bekasztlizni és megbélyegezni az elkövetőket.

Borítókép: ANGELA WEISS / AFP