Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kim Kardashian elárulta, hogy minden nap sírt a terhesség alatt

Kim Kardashian elárulta, hogy minden nap sírt a terhesség alatt

Színes

Kim Kardashian elárulta, hogy minden nap sírt a terhesség alatt

Színes

Buda Villő 14:54

Kim Kardashian, miután megnézte a Framing Britney Spears című dokumentumfilmet, megnyílt rajongói előtt, és elárulta, hogy az első terhessége alatt minden nap sírt, mert úgy érezte, megszégyenítik a teste miatt.

A reality sztár őszintén vallott az Instagramon arról, hogy miféle mentális bántalmazásnak volt kitéve fizikai megjelenése miatt, mialatt terhes volt most hétéves kislányával, North-szal.

„Végre megnéztem a Britney Spears dokumentumfilmet, és komolyan együtt tudok vele érezni”

 – írta a 40 éves valóságshow szereplő.

„Traumatikus lehetett, hogy ilyen hatalmas szerepet játszott az életében a média, ez még a legerősebb embereket is megtörné. Bármilyen nyilvánosnak is tűnik valakinek az élete, senki nem érdemli meg, hogy ilyen kegyetlenül bánjanak vele és elítéljék.”

Kim arról is írt, hogy amikor terhes volt a kislányával, terhességi toxémiában szenvedett, minek tüneteként rendellenesen megduzzadt a teste. 

„60 kilogrammot híztam és majdnem 6 héttel korábban szültem, mint kellett volna; minden nap sírtam azért, ami a testemmel történik.”

Hogy állítását alátámassza, Kim a posztjaiban számos régi bulvármagazin képét is megosztotta, amelyek címlapjain kiemelkedően foglalkoztak a kismama testével, górcső alá véve minden porcikáját.


Forrás: Twitter

Borítókép: ANGELA WEISS / AFP