promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Auchan egyik áruháza bevezette a szinglikosarat
Borítókép:  Auchan Csömör Facebook
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet az Auchanban fogod megtalálni a szerelmet, miközben épp készülsz felmarkolni az akciós csirkemellet?

Vannak olyan helyek, ahol nagyon könnyű, és persze olyanok is, ahol pokolian nehéz ismerkedni. Nem kell például abszolút profinak lenni, hogy egy szórakozóhelyen, vagy egy pubban kommunikálj valakivel, de mondjuk egy orvosi rendelőt a felsőbb kategóriás kihívások közé sorolnék. Most eszembe jutott az Ünneprontók ünnepe című film: esküvőn könnyű becsajozni, de egy temetésen, amit Will Ferrell csinál? Élőben ez nem így működne.

Hogy bevásárlás közben ismerkedj, azt olyan közepes nehézségűnek mondanám. Az emberek többsége velem utál járni kajabeszerző körútra, mert mindent szeretek jól szemügyre venni. Én vagyok az, aki megnézi mi van a doboz hátulján, és ellenőrzi a szavatosságot is.

A nagyobb százalék azonban kapkod, és szeret minél hamarabb kijutni az áruházból. Nekik kellene egy „hagyjál békén” kosár, viszont akik ismerkednének, azoknak az Auchan egyik áruháza bevezette a szinglikosarat. Én még csak a csömöriben láttam, de ha beválik, akkor lehet több másik bolt is átveszi majd az ötletet.

Azoknak ez egy pokolian jó dolog lehet, akik mondjuk a Tindert soha az életben nem tennének fel a telefonjukra.

Szóval ahogy fent említettem, ezt a fajta ismerkedést közepes nehézségűnek mondanám, mert itt azért nem lesz elég az a szöveg, hogy helló, tetszel, nem nézzük meg együtt az akciós felvágottakat? Ráadásul ezt a járvány is megnehezíti, mert most sokan nem nézik jó szemmel, ha behatolnak a másfél méteres aurájukba.

Amúgy ha készülünk kipróbálni a dolgot, akkor nem árt vinni magunkkal névjegykártyát, vagy egy kis cetlire leírni az elérhetőségünket, és azt csak odacsúsztatni a szinglikosaras kiszemeltnek. Igazából hirtelen tényleg nem lehet sok mindenről beszélni egy áruház közepén. Ha picit is érdekeljük, keresni fog. Nem árt belenézni a kosarába is, mert bármilyen furcsa, sok mindent elárulhat egy emberről, hogy mivel pakolja meg.

Az ötlet zseniális, és ki tudja, lehet valaki tényleg bevásárlás közben találja meg azt a bizony nagy Őt. Ettől én még követelem a „hagyjál békén” kosár bevezetését.

Szingli vagy? Használd a "szingli" kosarakat, hogy találkozhass a nagy Ő-vel a kedvenc áruházadban.

Közzétette: Auchan Csömör – 2021. február 11., csütörtök
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás