promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Négy srác elment bulizni, csináltak egy képet, világhírű mém lett belőlük
Borítókép:  youtube.com
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alex, Jamie, Kevin és Connor azzal lett híres, hogy készítettek 2019 júlisában képet egy buli előtt. A fotóból nagyon gyorsan világhírű mém lett.

Még 2019. júliusában került fel egy kép az internetre. Ezen négy srác Alex, Jamie, Kevin és Connor látható, amint egy éjszakai mulatságra készülve, egy bár előtt kellően jó hangulatban és szűk farmerben pózolnak.

„A szűk nadrágok választottak minket" – ezt a szöveget írták a kép leírásához a srácok.

A kép 2020-ban és 2021-ben is a felkapott mémek közé tartozott, főleg amiatt, mert sokak szerint rámutat arra, hogyan néznek ki a brit srácok, akkor, amikor éppen elmennek szórakozni.

[[p]] 

Előző év júniusában készült egy interjú a négy sráccal, akik elismerték, hogy a mémek viccesek, maguk is jót mulatnak egyiken, másikon. (Többen azzal szórakoztak, hogy meghagyták a fiúk testét, de a fejüket más emberére cserélték ki.) Egyikük egy interjúban azonban arról beszélt, hogy az már nem megbocsátható, amelyeken sztereotíp módon rasszistának ábrázolják őket.

Hogy mennyire nem feltétlen jó világhírű mémen szerepelni, arról az egyikük, Kevin egy interjúban azt mondta, hogy egészen odáig fajult a dolog, hogy megszerezték a munkahelyi számát, és zaklatták.

„Hogy őszinte legyek, ez eléggé megviselt lelkileg" – mondta.

A srácokkal kapcsolatban friss hír, hogy elképzelhető, hogy szerepet kapnak a Love Island brit verziójának következő évadában. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás