Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: élvezd ki a pihenést, mert utána kihívások jöhetnek

Napi horoszkóp: élvezd ki a pihenést, mert utána kihívások jöhetnek

Élet

Napi horoszkóp: élvezd ki a pihenést, mert utána kihívások jöhetnek

Élet

Ezo Terézia 05:35

Lehet csak akkor lesz nyugodt ez a karácsonyi hétvége, ha te megteremted.

Kos (március 21. - április 20.)

Tudod magadról, hogy egy kedves és türelmes ember vagy, de ha felbosszantanak, akkor nagyon nehezen tudod elfelejteni a sérelmeket. Lehet jelenleg is van benne egy pár tüske, amiről megfeledkeztél, és ezek felszínre kerülhetnek. Próbáld meg elfelejteni őket, mert ezek már nem befolyásolnak semmit az életedben.

Bika (április 21. - május 20.)

A mai napon vitákra, és kellemetlen összetűzésekre számíthatsz. Nem tudod elfogadni, ha bárki meg akarja neked mondani mit tegyél, vagy éppen mit ne. Egy kis elvonulásra lehet szükséged. Ha nyugton hagynak, akkor még áldozatot is képes vagy hozni másokért.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Elkezd majd forogni az agyad lassan, hogy min szeretnél változtatni az életeden. Azt neked kell eldöntened, hogy ez a változtatás mennyire legyen drámai. Nem is szoktad sokáig bírni a semmittevést, szóval várni fogod, hogy újra aktivizáld magadat. A merész dolgok tudnak igazán felébreszteni.

Rák (június 22. - július 22.)

Elég sok téma volt terítéken az ünnepek alatt, és ha nyitott füllel jártál, akkor pár érdekes dolog felszínre került a barátaidról, családtagjaidról. Talán éppen most fogod tudni eldönteni, hogy ki az, aki melletted áll mindenben, és ki az, aki csak kihasznál. Nem vagy arról híres, hogy visszautasítod mások segítségét, de lehet néha muszáj lesz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Fontos, hogy miképp indítod a reggeled. Ha vannak feladataid, azokat érdemes minél hamarabb letudni, aztán csak a pihenésre koncentrálni. Higgadtan láss neki mindennek, és ne kapkodj. Ha muszáj, akkor legyél te az irányító mindenben. Tisztábban átlátod a dolgokat, mint a környezeted.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Át kellene gondolnod, hogy ki az, akivel nem tudtál beszélni az ünnepek alatt. Lehet van néhány távoli barát, akinek nagyon jól esne, ha felkeresnéd. Amúgy is olyan személy vagy, aki még a kedves barátait is a családhoz sorolja. Igyekezz kipihenni magadat testileg és lelkileg is, mert hamarosan kihívások várnak rád.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mostani minden visszautasítottad a szórakozást és a munkának éltél. Mindig mondtad, hogy majd a következő héten, majd a következő hónapban teljesen elengeded magad. Bár nehéz összehozni, de egy szűk körű baráti szilveszteren elkezdhetnél gondolkodni. Nem árt már most elkezdeni a tervezgetést. Hidd el, nagyon jót tenne neked.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A bolygóállások kisebb feszültségeket jeleznek. Ne menj bele felesleges vitákba a családtagokkal, inkább csak legyints egyet, ha butaságot mondanak. Tudod jól, okos enged, szamár szenved. Lehet irritál is néhány személy a környezetedben. Nem szabad összekapnod velük, majd szépen elsimul minden magától. Amennyire lehet igyekezz nyugodt maradni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Az anyagiakban érzel magadon egy kis feszültséget. Jobban be kellene osztanod pénzt, elég sokat költekezhettél mostanában. Akkor tud gördülékenyen haladni az ünnep további része, ha szépen megtervezel előre mindent. Szeretsz spontán lenni, de jelenleg ez lenne a legjobb megoldás. Koncentrálj, a rossz döntésekkel sokat árthatsz magadnak.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy kis feszültség lehet a családod körében. Az csak rajtad múlik, hogy szeretnéd-e bevállalni a békítő szerepet, vagy inkább elvonulsz az egésztől. Lehet a második jobb megoldás jelenleg. Érzed, hogy nem stimmelnek dolgok, azonban ingerülten fejezheted ki magad. Ez csak meg több vitát generálhat, azért is jobb talán, ha csendben maradsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Azt tapasztalhatod, hogy a többség türelmetlen, és szétszórt körülötted. Megvan benned az irányító szerep, szóval nyugodtan engedd szabadjára. Szükség lesz a határozottságodra, hogy nyugodtan vesd bele magad az ünnep további részébe. Higgadtan állj neki mindenhez, különben elszabadulhat a pokol.

Halak (február 20. - március 20.)

Eléggé meg tud viselni mostanában a bizonytalanság, amit a környezetedben tapasztalsz. Rendkívül magabiztos ember látszatát tudod kelteni, de ez a gyakorlatban nem mindig mutatkozik meg. Tudatosítanod kell magadban, hogy vannak olyan dolgok, amikhez mások segítsége szükséges. Beszélgess őszintén egy barátoddal a gondjaidról.

Borítókép: LOUISA GOULIAMAKI / AFP