promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ma a nyugalom legyen előtérben
Borítókép:  Marc Fernandes / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyik csillagjegynek sem szabad túlpörögnie magát. Mutatjuk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Most nagyon előtérbe kerül a tüzes személyiséged, akinek ilyenkor nem az otthonmaradás a kedvenc tevékenysége. Tele vagy energiával, aminek a többségét most a négy fal között kell levezetned. Ha van rá lehetőség, akkor este ruccanj át kicsit a rokonokhoz vagy barátokhoz, persze csak a korlátokon belül.

Bika (április 21. - május 20.)

A családi társaság nagyon el tud lazítani. Sok emlék elő tud törni belőled, amik békét tudnak hozni a tudatodban, és ha kitárulkozol, akkor a környezetedben is. Akár most még olyan titkokat is elmondhatsz, amiket féltve őriztél, mert megértő fülekre fog találni. A pörgést felejtsd el, csak higgadtan is lazán kezelj mindent.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az univerzum hamarosan jeleket fog küldeni, hogy miben érdemes változtatnod. Kicsit stresszes lehet a készülődés, ha az utolsó pillanatokra hagytál feladatokat, de mindenben rugalmasnak kell lenned. Ha van rá lehetőség, akkor ne ragaszkodj görcsösen a megszokott dolgokhoz. Legyél spontán, és élvezd az inspirációt, amit ezekből a szituációkból meríthetsz.

Rák (június 22. - július 22.)

Kicsit harapósabb kedvedben lehetsz a kelleténél, szóval nem ártana óvatosabban kezelned a konfliktusokat. Ha valamit a fejedbe vettél, azt mindenképpen szereted végig vinni, de most ezt háttérbe kellene helyezned. Az lenne a legjobb, ha megalkuvó tudnál lenni mindenkivel. Mindent a szeretet nevében tegyél, na azért, mert neked az jó.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Néhány ember igazán ki tud hozni a sodrodból, főleg egy bizonyos családtag. Meg kellene tanulnod elsétálni, és nem részt venni minden vitában. Ha te is visszafogod magad, akkor nyugodt lehet a mai nap. Pár apróbb módosítás lehet könnyebbé teheti a készülődést az estére, szóval legyél nyitott mindenre.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ingerülten indulhat a mai napod, de aztán minden a helyére fog kerülni. Sok közeli ember meg fog tudni nyílni neked, és tisztábban fogsz látni dolgokat. Az estét mindenképpen a nyugalomnak kellene szentelned a négy fal között. A zajos filmek helyett inkább hallgass megnyugtató zenét, és idézd fel a régi szép pillanatokat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A csillagjegyed most bőven fel van ruházva bájjal, és a meggyőzés képességével. Most mindenki vonzónak fog találni a környezetedben, de persze vigyázz, ne most dobd be azokat az ötleteket, amikkel szeretnéd megváltani a világot, mert azt senkinek se venné be a gyomra. Ha szingli vagy, lehet érdemes lenne felkeresni egy társkeresőt.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Az érzéseid nagyon mélyen gyökereznek, és csak akkor osztod meg őket, ha nagyon muszáj. Pedig sokkal jobban éreznéd magadat, ha megnyílnál néhány dologban. Nem az egész vacsoraasztal előtt kell, hanem keresd meg azt a személyt a családban, aki a legközelebb áll hozzád, és vonuljatok félre kicsit.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Néhány ember, aki eddig hanyagolt most újra feltűnhet. Akad, akikkel szívesen beszélsz, de akikkel nem, azokat tényleg hanyagold, mert csak el fogják rontani a kedvedet. Tudod jól, hogy nem muszáj mindenkivel jópofizni. Most ne akard bepótolni a lemaradásaidat, hanem igyekezz végre kipihenni magadat.

Bak (december 22. - január 20.)

Hajlamosabb vagy őszintébb lenni, mint máskor. Ezzel nincsen semmi baj, csak ne vidd túlzásba, nehogy az ünnepek után a fejedet verd a falba, hogy ezt, meg azt a dolgot minek mondtad el a családnak. A humoroddal rengeteg feszültséget semmissé tudsz tenni, szóval használd nyugodtan. Most még az is vevő lesz rá, aki nincs hozzászokva a stílusodhoz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Néha kicsúszik a kezedből az irányítás, és nehezebben tudsz kezelni dolgokat, de mindig vissza tudsz találni a helyes útra. Most az a legfontosabb, hogy a legidegesítőbb családtagodat ki tudd zárni valahogy. Néhány dologban nyugodtan elengedheted magadat, mert nem kell mindig mindennek tökéletesnek lennie.

Halak (február 20. - március 20.)

Nemsokára el kell döntened, hogy napvilágra hozol-e egy titkot. Ez nem lesz könnyű dolog a számodra, mert nem szeretsz elhallgatni dolgokat mások elől, de van néhány személyes érzelmi ügy, amit megtarthatsz magadnak. Jelenleg sok szeretetett és megértést kaphatsz a családtagjaidtól, de ezeket nem kell azonnal viszonoznod.   

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás