Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Imádják az emberek az osztrák sárkányrepülős videóit

Imádják az emberek az osztrák sárkányrepülős videóit

Élet

Imádják az emberek az osztrák sárkányrepülős videóit

Élet

HZS 08:08

Wolfgang Siess egy profi sárkányrepülős és oktató, aki a koronavírus-járvány miatt elvesztette az állását. De nem esett kétségbe, nekivágott az Egyesült Államoknak, és olyan videókat készít, ami rengeteg embernek jelent felüdülést.

Wolfgang Siess egy profi osztrák sárkányrepülős és oktató. De, ahogy sok mindent, úgy Siess szeretett sportágát is elérte a koronavírus-járvány negatív hatása:

a versenyeket leállítottak, így se edzések, se kuncsaftok.

Mindez azt jelentette, hogy a sárkányrepülős elvesztette állását. Az úriember azonban nem esett kétségbe, fogta magát, vett egy furgont és nekivágott az Amerikai Egyesült Államoknak. Útja során pedig rögzítette épp milyen különleges helyeken repült – írja a BBC.

A visszajelzések önmagukért beszélnek. Videói, képei sok százezer emberhez értek el. Többen arról írtak Wolfgangnak, hogy a karanténuk ideje alatt a videókat nézve egy időre legalább „elhagyhatták otthonukat”, kikapcsolódhattak a hétköznapok monoton forgatagából.

Wolfgang Siess persze reméli ideiglenes állapotról van szó, és 2021-ben már visszatérhet mind az oktatáshoz, mind a versenyzéshez. Addig pedig csak gyönyörködjünk a látványban.

Borítókép: MARCO SIMONI / ROBERT HARDING HERITAGE / ROBERTHARDING VIA AFP