promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Imádják az emberek az osztrák sárkányrepülős videóit
Borítókép:  MARCO SIMONI / ROBERT HARDING HERITAGE / ROBERTHARDING VIA AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Wolfgang Siess egy profi sárkányrepülős és oktató, aki a koronavírus-járvány miatt elvesztette az állását. De nem esett kétségbe, nekivágott az Egyesült Államoknak, és olyan videókat készít, ami rengeteg embernek jelent felüdülést.

Wolfgang Siess egy profi osztrák sárkányrepülős és oktató. De, ahogy sok mindent, úgy Siess szeretett sportágát is elérte a koronavírus-járvány negatív hatása:

a versenyeket leállítottak, így se edzések, se kuncsaftok.

Mindez azt jelentette, hogy a sárkányrepülős elvesztette állását. Az úriember azonban nem esett kétségbe, fogta magát, vett egy furgont és nekivágott az Amerikai Egyesült Államoknak. Útja során pedig rögzítette épp milyen különleges helyeken repült – írja a BBC.

A visszajelzések önmagukért beszélnek. Videói, képei sok százezer emberhez értek el. Többen arról írtak Wolfgangnak, hogy a karanténuk ideje alatt a videókat nézve egy időre legalább „elhagyhatták otthonukat”, kikapcsolódhattak a hétköznapok monoton forgatagából.

Wolfgang Siess persze reméli ideiglenes állapotról van szó, és 2021-ben már visszatérhet mind az oktatáshoz, mind a versenyzéshez. Addig pedig csak gyönyörködjünk a látványban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás