promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: próbálj a kompromisszumokra törekedni
Borítókép:  Zero Creatives / Image Source / Image Source via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez pont olyan időszak, ahol nem szabad mindenben mások elé helyezned magadat.

Kos (március 21. - április 20.)

Lehetetlen, hogy mindenki a te véleményed előtt hajtson fejet, szóval nem ártana kompromisszumokat kötnöd. Ezt már elkezdhetnéd az ünnepek előtt, mert ha házsártos leszel, akkor el fogsz veszíteni néhány támogatót a környezetedben. Igyekezz nyugalmat teremteni, mert neked is az az érdeked, hogy mindenhol béke legyen, ne pedig konfliktus.

Bika (április 21. - május 20.)

A bolygók arra ösztönözhetnek, hogy elindulj a változás útján, ami már a levegőben van. Ha elégedetlennek érzed az életed bármilyen részét, akkor megkapod majd a tökéletes alkalmat egy új kezdet elindítására. Engedd el a múltat, és indítsd útjára az izgalmas jövőt. Apró átalakulásokkal indíts, amikkel nem kell megvárnod a 2021-et.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Mindent meg kell tenned, hogy megold a körülötted lévő problémákat. Lehet ehhez több ember segítségére is szükséged lesz, szóval ne utasíts el senkit. A káosz ki tud hozni a béketűrésedből, szóval ne engedj neki. Ha van párod, akkor rengeteget segíthet neked lelkileg, de egy jó baráti beszélgetés is erősebbé tehet.

Rák (június 22. - július 22.)

Izgalmas gondolatok cikáznak a fejedben, amiket semmiképpen ne dobj félre. Igyekezz meggyorsítani a munkádat, és mindenre hamar megoldást találni. Jó problémamegoldó képességed, amit mindenképpen ki kell használnod. Olyan döntéseket kell majd hoznod hamarosan, amik meghatározhatják az ünnep hangulatát, szóval figyelj oda.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Elég jól tudod kezelni a nehéz problémákat és a feszült munkarendet. Ne félj, mert hamarosan fellélegezhetsz majd. Hamarosan leülhetsz nyugodtan, és elkezdhetsz gondolkodni a jövőn. Rengeteg jó terved van, amit meg kell valósítanod. Ne csak álmodozással teljen a közelgő hétvége, hanem tegyél le valamit az asztalra, ami felvidíthat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

 Jól át kell gondolnod a pénzügyeidet. Ezzel nálad nem szokott probléma lenni, de a következő időszakban jóval körültekintőbbnek kell lenned. Továbbra is él a dolog, hogy ha feszült vagy emiatt, akkor inkább magadon spórolj, mint másokon. A kulcsfontosságú döntéseidet ez most eléggé bonyolíthatja.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nincs tavasz, de mégis szerelem lehet a levegőben. Felkeltheted egy barátod érdeklődését, aki lehet kicsivel többet fog irántad érezni a kelleténél. Ha érzed a tüzet, és te is szeretnéd, akkor továbbléphettek. Azt a bolygók se tudják megjósolni, hogy mi sülhet ki a dologból, de a mostani állás szerint nagyon erős a kisugárzásod.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Az energiáid, amiket sikerült felhalmoznod kezdenek eltűnni. Néhány folyamatot elég lassúnak érezhetsz, és úgy gondolod nem haladsz úgy, ahogy kellene. A hétvégét nem ártana egy kis pihenéssel töltened. Lehet sok a feladat, de ha teljesen lemeríted magad, akkor semmit se fogsz tudni élvezni abból, amit elértél.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Sok jó és rossz tapasztalat ér mostanában. Nem ártana észrevenned, hogy akármennyire változol, nyugodtan meríthetnél a régi énedből is. Lehet vannak olyan dolgok, amiket anno jobban kézben tudtál tartani. Nem kellene feszültnek lenned semmi miatt, mert alapból nyugodt energiák vesznek körül.

Bak (december 22. - január 20.)

Igyekezz kerülni a drámázást, és jól kijönni az emberekkel még akkor is, ha nem vagytok egy hullámhosszon. Hétvégén igyekezz kizárni a külvilágot a sok teendő ellenére is. Mindenben lehet valami pozitívumot találni. Ha a bevásárlással bajlódsz, akkor lepd meg magadat valamivel, amire már régóta vágysz. Csempész jókedvet mindenbe.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Elég jól mennek a dolgaid, szóval lassan befejezhetnéd az aggódást. Kezd el élvezni azt, amit eddig felépítettél, mert különben nem sok értelme van. Jól át tudod látni a helyzeteket, szóval nem csak a saját, de mások problémáit is gyorsan meg tudod oldani. Ha van rá energiáid, akkor segíts, mert kamatostul vissza fogod még kapni.

Halak (február 20. - március 20.)

Végre kibékülhetsz valakivel, akivel már régóta tart egy konfliktusotok. Ha megteszed az első lépést, akkor nem csalódhatsz. Közben a hétvége jó alkalom lesz arra, hogy felfedezz néhány számodra ismeretlen terültet az életben. Legyél nyitott, mert így tudsz igazán fejlődni. Nyitva kell tartanod az elmédet és teret adni a kíváncsiságodnak mindenben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás