Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az idei Black Friday-en még a Covid-teszt is akciós lesz

Az idei Black Friday-en még a Covid-teszt is akciós lesz

Élet

Az idei Black Friday-en még a Covid-teszt is akciós lesz

Élet

Helmeczi Benjamin - 2020.11.16. 23:03

Bár a Black Friday közel sem annyira dübörög nálunk, mint Amerikában, a hazai vásárlók is hajlmamosak őrült költekezésbe kezdeni, főleg karácsony közeledtével. Az eMag minden eddiginél több látogatót vár az online vásárláson.

Ausztriában már bevezették a teljes kijárási tilalmat, és ha Magyarország valóban csak egy héttel követi mindenben a szomszédos országot, akkor nemsokára itt is fel kell készülni arra, hogy az üzletek bezárásával csak online szerezhetjük be az idei karácsonyi ajándékokat.

Néhány helyen már elkezdődött az idei Black Friday, az Extreme Digital november 13-án óriási leárazásokkal várta a vásárlókat.

„Több fronton jelentkezik a járványhatás: a szájmaszkok fogytak az egyik legnagyobb arányban, illetve az otthoni barkácsoláshoz szükséges fúró-csavarozó gépek, szerszámok, amelyek a mobiltelefonokat is hátrébb szorították. Ezzel együtt idén is a nagyobb értékű, akciózott műszaki cikkekből vásárolták a legtöbbet, illetve a napi fogyasztási cikkek, a mosó-, mosogatószerek is főszerepet kaptak”

– idézi a cég idei kampányról készült beszámolóját a Magyar Nemzet.

Az eMag is hatalmas kedvezményekkel, több, mint 600 ezer leértékelt árucikkel, többek között akciós Covid-teszttel készülnek, és az előrejelzések alapján minden eddiginél több, 3 millió látogatót várnak a november 20-i Black Friday-ükön.

Borítókép: Travelo