promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: a pozitív energiáidra figyelj a hétvégén
Borítókép:  CAIA IMAGE / SCIENCE PHOTO LIBRARY / NEW / Science Photo Library via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden negatív dolgot ki kell zárnia a csillagjegyednek. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Hiba csúszhat a számításaidba a mai nap folyamán, így lehet sok mindent újra kell tervezned. Előfordulhat, hogy egy családdal tervezett program is meghiúsulhat. Ne keseredj el, mert mindenre lehet találni B-tervet, és semmi sem a világvége. Legyél nyitott ma mindenre, és a legkisebb dolgot is örömmel csináld.

Bika (április 21. - május 20.)

Olyan dologban kell majd részt venned, amivel magadnak, és másoknak is jót tehetsz. Ettől még fel kell mérned a kockázatait is a dolognak. Döntési helyzetbe kényszerülhetsz, de a szívedre kell hallgatnod. Ennek a napnak a végét mindenképpen pihenéssel töltsd, és próbálj meg időben nyugovóra térni. Nagy kihívások állhatnak előtted a következő napon.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Kicsit lassan akar beindulni a napod, és az ágyból is igen nehezen akarsz kikászálódni. Változékony a hangulatod, és oda kell figyelned, hogy ezzel ne ingereld fel a környezetedet. Szerencsére ma nem kell sietned sehova, és vissza vehetsz a tempóból minden téren. Törekedj a nyugalomra. Hamarosan jobban fogod érezni magad.

Rák (június 22. - július 22.)

Fontos neked, hogy minden rendben legyen körülötted, mert csak így tudsz ellazulni. Azért csak azt csináld meg, ami rendkívül fontos a boldogságodhoz, ne most kezdj bele átalakítani mindent magad körül, mert az stresszt fog szülni. A főzést nyugodtan átengedhetnéd másnak ma, vagy rendelj valamit internetről.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Próbálj ma nem rivalizálni senkivel, főleg a hozzád közelállókkal. Felesleges belemenned bármilyen hatalmi harcba, mert ez csak szörnyű konfliktusokat fog szülni, amik sokáig elhúzódhatnak. Inkább próbálj békíteni a környezetedben, és gyors megoldást találni a problémákra. Próbáld meg nyugodtan kiélvezni ezt a napot.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kicsit többet kellene törődnöd a pároddal. A héten nagy kihívások várnak rád, ő pedig lehet elhanyagolva érzi magát. Rendbe kell tenned a környezetedet magad körül, hogy utána a nagyobb célokra tudj koncentrálni. A gasztronómia körül forog ma az agyad, valamilyen különleges étel ki tudja elégíteni minden vágyadat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A környezeted mindig határozottnak tart, viszont most eluralkodik rajtad a bizonytalanság. Lehet nem is kellene ma a döntésekkel foglalkoznod. Ha úgy van, engedd át az irányítást másnak, te pedig dőlj hátra. Ettől még tanácsot tudsz adni, de lehet a jelenlegi állapotodban nem lesz épp megfelelő.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ideje, hogy minden stresszt a szőnyeg alá söpörj, és elkezdj foglalkozni magaddal. Van még idő a hosszú hétvégéből, de azért fel kell töltődnöd a jövő heti kihívásokra. Mindegy mivel kapcsolod ki az agyad, csak legyen egy kis én-időd. Bújj be egy kád forró fürdőbe, nézd meg a kedvenc filmedet, vagy csak szürcsölgess el nyugodtan egy pohár bort ebéd után.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha maradtak mára rutinfeladataid, akkor tegyél pontot a végükre, mert jó kedvvel tudsz nekiállni minden ilyennek. A családi viszályokat is remekül tudod kezelni, és simán lefegyverezel mindenkit. Teremtsd meg a nyugalmat magad körül, és jöhet a jól megérdemelt pihenés. Próbálj meg a kedvenc hobbiddal feltöltődni.

Bak (december 22. - január 20.)

Vegyes érzelmek keringhetnek benned a párod iránt. Van, ami elijesztene, de vannak olyan pontjaitok is, amik miatt már tervezgetnéd a jövőt. Neked kell eldöntened, valóban a társad-e a nagy ő, vagy csak valamilyen fellángolás. Szingliként sok kapu nyílhat ki előtted ezen a héten, szóval nem árt figyelned a lehetőségeket.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Törődő ember vagy, de ez valamiért háttérbe szorult nálad. Pedig ideje lenne néhány dolgot meghálálnod, amit a barátaid vagy a családod tett érted. Ezeket még akkor is illene törlesztened, ha már nem vagytok valami jóban. Ezekkel elindíthatod a békülés menetét. Ragadj meg minden alkalmat, hogy jót tehess, és ne hezitálj soha.

Halak (február 20. - március 20.)

Izgalmas, de egyben pihentető nap várhat rád, ha nem mész bele semmilyen konfliktusba. Most a békítő szerepet se játszd, inkább csak a saját nyugalmaddal törődj a környezetedben, és ha kell, inkább vonulj el. A hétvégén valaki kikezdhet veled, de ne ugorj bele semmibe ész nélkül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás