promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: sok csillagjegynek feszült időszakra kell készülnie
Borítókép:  Seb Oliver / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ne ess pánikba, mert mindenre van megoldás. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Nagyon figyelj oda, mert bőven lehet elmaradásod, ami elsőre fel sem tűnik. Sok kicsi sokra megy, és ha ráeszmélsz, akkor már lehet frusztráló lesz az elmaradás. Kíméld meg magadat a további problémáktól, és szedj össze minden ügyet, amit el kell intézned. Nyugodtan, és higgadtan vágj bele, úgy nem lesz semmi gond.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem ártana visszafognod magad, mert ha most összerúgod a port az emberekkel, az kihatással lesz a munkádra és a magánéletedre is. Szükséged lesz később az emberek támogatására, még ha jelenleg nem is látod így. Kihívásokkal teli időszak közeledik, ami miatt elő kell venned a taktikai érzékedet a helyzet rendezéséhez.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Sok dologban vízválasztóhoz fogsz érni. A fő szempont az lehet, hogy elégedett vagy-e a mostani kapcsolatoddal, vagy kapcsolataiddal, mivel a pároddal, vagy a közeli barátaiddal is lehetnek gondok. Mérlegelj és dönts. Ne engedd meg magadnak, hogy mások terheit cipeld. Sok új ember fog feltűnni az életedben, és ezekből akár új szerelem is lehet.

Rák (június 22. - július 22.)

Úgy néz ki elég nehéz időszak következhet az életedben. Egy múltbéli tévedésed veszteségeket okozhat, de jelenleg vagy elég erős lelkileg, hogy ki tudj belőle gyorsan evickélni. Főleg anyagi téren érhetsz el sikereket, ha jól kevered a kártyáidat. Törődnöd kell a pénzzel, még ha nem is ez a fő szempont számodra.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Elég sok feszültség gyülemlik fel majd benned, ha nem figyelsz oda jobban magadra. Ha haragos is vagy, ne oszd meg azonnal a véleményedet, mert elszabadulhat a pokol, és később nagyon meg fogod bánni. Törekedj arra, hogy minden emberrel inkább javítsd a viszonyodat, és akkor ez a te lelki békédet is rendbe fogja tenni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Úgy néz ki vissza fog térni egy harc az életedben, amit még nem tudtál lezárni. Akkor lesz csak esélyes arra, hogy győzz, ha nem forró fejjel szállsz be a küzdelembe. A gyors és elhamarkodott döntések nem hoznak eredményt neked. Ez fokozottan igaz most, szóval még a legkisebb dolgot is tervezd meg magad körül.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nagy szükséged van a barátaidra, hogy fel tudjanak tölteni. Amúgy is élvezed a társaságot, szóval próbálj meg hétköznapra is valamilyen kisebb programot szervezni. Ha van párod, akkor igyekezz őt is bevonni ebbe, nehogy elhanyagolva érezze magát. A munkahelyeden rendben mehetnek a dolgok, de ne próbáld másra sózni a te felelősségedet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kicsit semmilyen a hangulatod, pedig lassan ideje lesz felébredned, mert a feladatok nem várnak. A környezeted megszokta a határozottságodat, és észre is vették, hogy eltűnt kicsit. Szíved magadba az energiákat mindenhonnan, hogy visszatérjen. Egy picit nyugodtan átengedheted az irányítást mindenhol, de ez ne tartson sokáig.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Már az is jobb kedvre tud deríteni, ha az otthonodban átrendezel egy-két dolgot. Szükséged van a változatosságra, így már ezek is fel tudnak tölteni energiával. Ha problémákat kell megoldanod, azokat is próbáld meg másik oldalról megközelíteni. Vigyáznod kell a pénzre, de most nyugodtan meglepheted magadat valami szokatlannal.

Bak (december 22. - január 20.)

A munkahelyeden sok mindennel nem érthetsz egyet, viszont ennek nem most kellene hangot adnod. Picit előtérbe kerülhet a lázadó éned mindenhol az életben. Nos, ezt vissza kell fognod, mert csak problémákat fog okozni. A szerelmi életed azonban kiegyensúlyozott lehet, de akad egy gond, amit nem veszel észre, pedig nem ártana megbeszélni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Olykor nehezebb, olykor könnyebb időszakot érzékelsz magad körül. Jelenleg jól tudsz kezelni mindent, így nem kell pánikba esned. A barátaid és a családod mindig jó támaszt tudnak nyújtani, így nyugodtan használd őket. Még jól is esik nekik, ha jobban beengeded őket a világodba. Ne érezd magadat semmiben kiszolgáltatottnak.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha vállalkozással keresed a kenyered, akkor egy nehezebb időszak ütheti fel a fejét. Meríts a régi tapasztalataidból, vagy vedd fel a kapcsolatot olyan valakivel, aki már átesett ezen, és semmi perc alatt megoldódik minden. Ha van párod, akkor megszaporodhatnak a gondjaitok, amit nem szabad a szőnyeg alá söpörnöd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás