promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: igyekezz jól zárni a hétvégédet
Borítókép:  Sean Malyon / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Töltődj fel a jövő hétre, de közben rendezd is a gondolataidat. Mutatjuk mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

A közeli kapcsolataidban heves, mély és talán csodálatos élményekben lehet részed, főleg akkor ha van párod. Próbáljatok összehozni valami közös programot és kikapcsolódni. Ha szingli vagy, akkor se bánkódj, mert remekül fel tudjátok találni magatokat a barátaiddal. Egy kellemes délután kiszakíthat a problémákból.

Bika (április 21. - május 20.)

A kreativitásod a csúcson van, szóval remek, ha mindenféle alkotói tevékenység előnyt élvez nálad. Még akkor is jó, ha ezzel foglalatoskodsz, ha csak az otthonod csinosításáról van szó, mert remekül ki tud kapcsolni. Ma egyenlő arányban adod és kapod a szeretetet, és szexuális vonzerőd is felerősödik.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha kicsit elhanyagoltad a családot mostanában, akkor a mai nap jó alkalom lehet arra, hogy bepótoljátok az elvesztegetett időt. Ha egyedül vagy, akkor mindenképpen ki kell mozdulnod picit, még akkor is, ha csak egy egyszerű vacsoráról van szó, valamelyik barátoddal. Ez a nap gondtalan időszaknak ígérkezik.

Rák (június 22. - július 22.)

A szellemi erőd a csúcson van, de a mai nap nem igazán tudsz meggyőzni senkit. Ne bocsátkozz vitába senkivel, mert inkább érzelmi alapon döntesz. Szóval tedd félre a logikát, és csak sodródj az árral. Olykor te is megteheted, hogy csak úgy élvezed az életet. Ha csak befelé figyelsz, akkor azonban mély meglátásokra tehetsz szert.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Hatalmas energiákat tudsz felszabadítani, de elég kevés az önfegyelmed. Inkább csak a szórakozás járt mostanában a fejedben, de hát mindenki megérdemel egy kis pihenőt. Nem is baj, ha kiszakadsz picit mert a jövő héten elég merész akadályokat sodorhat eléd a sors. Nem kell tartanod semmitől, jó időszak következik, és meg tudsz oldani mindent.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Remélhetőleg tudod kezelni a depressziódat, mert ha nem, akkor eléggé elmélyülhet. A mai nap alkalmas arra, hogy barátaiddal összeüljetek picit este, és a világ nagy dolgai mellett a te problémáidat is kibeszéljétek. Ne félj megnyílni, mert erre szükséged van. Élvezd ki a felszabadult pillanatokat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

El kell gondolkodnod azon, hogy melyik kapcsolatodon szeretnél változtatni. Most itt a lehetőség arra, hogy kreatív módon és nagyobb zökkenők nélkül sort keríts erre. Ha a kezedbe veszed a kezdeményezést, akkor lehetőséged lesz felismerni sok mindent. Az a legjobb, ha hallgatsz a belső hangokra.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Töltődj fel ma rendesen, mert a jövő héten egy váratlan és merész lehetőség ütheti fel a fejét. Ezt nem szabad elszalasztanod, és mindenképpen ki kell használnod. Ráébredhetsz, hogy jobban a kezedben tudod tartani a szálakat, mint gondolnád. Ez az egész váratlan erők felszabadulását jelzi, amik a pozitív irányba tudnak sodorni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Oda kell picit jobban figyelni a pénzre. Kellő objektivitást kell mutatnod a kiadásaiddal szemben. Hajlamos lehetsz érzelmi alapon költekezni, és figyelmen kívül hagyni a tényleges szükségleteidet. A magánéletedben azonban minden jól alakulhat. Ha odafigyelsz, hogy ne csússzon ki a lábad alól a talaj, akkor a boldogság is érkezni fog.

Bak (december 22. - január 20.)

Érzed, hogy egyre több energiád van, és ezeket próbáld is meg egybe gyűjteni a mai napon. A jövő héten a személyes fejlődésednek egy igen intenzív periódusa következik. Keresed az új tapasztalatokat, akik tágítani tudják a látókörödet. Az önbizalmad adott és humorérzéked egyensúlyt teremt a világban meglátott új perspektívák, és bensőd között. Most valóban jól érzed magad.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A nyugtalan lázongó érzéseid heves kirohanásokra késztetnek. Különösen azokkal szemben, akik valamilyen módon korlátozni próbálnak. Ezeket valahogy vissza kell szorítanod, mert tudod jól, hogy ez nem teljesen te vagy. Legszívesebben mindenkivel szembe fordulnál. Inkább vonulj el, és foglalkozz magaddal picit. Le kell nyugodnod a jövő heti nagy rohanás előtt.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma különösen vonzódsz a művészetekhez, és a bolygók segíthetnek abban, hogy kibontakozzon a kreativitásod. Olyan alkotói tevékenységet kell végezned, ami igazán ki tud kapcsolni. A jövő héten jön pár kihívás, szóval erre nem igazán lesz időd. Ne szalaszd el ezt a lehetőséget, mert bánni fogod. Valóban olyan dolgot alkothatsz ma, amire büszke leszel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás