promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: jól, vagy rosszul indul a heted?
Borítókép:  CAIA IMAGE / SCIENCE PHOTO LIBRARY / NEW / Science Photo Library via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet szerencsés lesz a csillagjegyed, de nem árt ébernek lenned. Mutatjuk mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma remek formában vagy, és a sikert szinte magadhoz tudod vonzani. Igyekezz kihasználni ezt a szerencsés napot. Ma egy olyan problémát is megoldhatsz, ami felett mindig elsiklasz, mivel félsz, hogy gallibát okozna. Ha az energiádat a munkádra fordítod, akkor szinte bárkit le tudsz körözni, de a Mars meg tudja neked adni a kellő lendületet mindenhez.  

Bika (április 21. - május 20.)

A Hold jelenleg a te jegyedben van. Váratlan események, és hirtelen változások következhetnek be nem csak nálad, hanem a közeli környezetedben is. Még az is lehet, hogy befolyásolják egymást. Olyan feladatok kerülhetnek elő, amiket máskor kifejezetten élvezni szoktál, de most eléggé lefárasztanak. Próbálj meg nyugalmat teremteni magad körül, és este lazíts egyet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Remélhetőleg feltöltődtél a hétvégén, mert ezen a héten nagyon oda kell tenned magad. Főleg átmeneti dolgok nyomaszthatnak ma, de azért, mert elég sok kérdést érzelmi alapon közelítesz meg. Jobb lenne higgadtan leülni, és átgondolni őket. Legyél kitartó, következetes, és ne feledd, hogy a kapkodással nem mész jelenleg semmire.

Rák (június 22. - július 22.)

Figyelj oda, mert az átalakulás lehet már megkezdődött az életedben, amire vártál. Igent mondhatsz egy merész lehetőségre, amit sokan őrültségnek tartanak. Muszáj leszel hinni magadban, mert a többség inkább le akar beszélni róla. Azonban ne feledd, hogy mindent csak fokozatosan tudsz elérni. Ne akarj nagyot markolni, mert akkor kicsit fogsz fogni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Egy remek napra ébredhetsz, ha tiszta fejjel indítod a hetet. Nem késő még ma este sem leülni átgondolni a dolgokat. Amik elérhetetlen messzeségnek tűntek, azok hamarosan karnyújtásnyira lesznek tőled. Merj nagyot álmodni, és persze tegyél is érte. A szerencse jelenleg a te oldaladon fog állni, így nincs mitől pánikolnod.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Eléggé feszült hangulatban vagy. Akkor fokozottan figyelj erre oda, hogy meg tud bolondítani az időjárás és egy kis front. Összevitatkozhatsz egy kis apróságon egy közeli ismerősöddel. Jobb lenne minél hamarabb békét kötnetek, és nem foglalkozni vele tovább. Képes vagy felfedezni mások erősségeit, de ezt ne önző érdekekre használd.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Remekül állnak a bolygók a számodra, és segítenek valóra váltani minden ötletedet. Engedd kicsit szabadjára a kreativitásodat, még akkor is, ha úgy érzed nem túl erős benned ez a tulajdonság. Készülj fel a közeljövőben olyan ellenfelekre az életedben, akik nem éppen tiszta módszerekkel akarnak lejáratni. Tedd a dolgod, de azért ne hagyj senkinek támadási felületet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Mivel a Hold a Bikában jár, az most kifejezetten jót tesz neked. Olyan energiák szabadulhatnak fel, amik segítenek téged mindenben. Nyugodtabb vagy, és a kapcsolataidat is kiegyensúlyozottan tudod kezelni. Most pontot tudsz tenni néhány vita végére is. Ne kapd fel a vizet akkor sem, ha nem sikerül olyan gyorsan véghezvinned valamit, mint ahogy azt eltervezted.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kicsit felgyorsul körülötted a tempó, és egy remek ajánlatot kaphatsz ma. Az csak rajtad múlik, hogy élsz-e vele. Jelenleg nyugodtan lehetsz kísérletező, mert a bolygók állása szerint nem érhet balszerencse. Ha úgy érzed, akkor ugorj fejest a dolgokba. Ha az önbizalmadat a sikereid sem tudják megedzeni, akkor töltődj fel a barátidból. Ők tényleg tudják mire vagy képes.  

Bak (december 22. - január 20.)

Nem szabad türelmetlenkedned minden csekélység miatt. A természeted jelenleg elég kiszámíthatatlan mindenki számára. Szeszélyes vagy, és picit ingerült. Kerüld el inkább a vitákat, különben belebonyolódva elszaladhat veled a ló. Tudatosítsd magadban, hogy nem mindig neked van igazad, még ha úgy is érzed.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A karriered elég szépen ívelhet felfelé mostanság. Lehet sok még benned a bizonytalanság, de haladnod kell előre a célok felé. Magánéleti problémák persze felüthetik a fejüket, de az önbizalmad rendben van ezen a téren, mindent helyre tudsz tenni magad körül. Legyél határozott, na meg őszinte, akár a párodról, akár a barátaidról vagy a családodról van szó.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem nagyon tudsz egy helyben megmaradni, és úgy érzed mindig csinálnod kell valamit. Nem lenne rossz ezt kihasználnod, és ügyesen elintézned pár elodázott feladatot. Tele vagy vágyakkal , új ötletekkel, amiket ha még most nem is, de később mindenképpen hasznosíthatsz. Ha este van szabadidőd, próbáld meg a pároddal, vagy a barátaiddal tölteni valamilyen üdítő programmal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás