promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: pozitív hozzáállással kell belevágj a hosszú hétvégébe
Borítókép:  Jim and Katrin blog
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A piros betűs ünnep jó dolgot jelent a csillagjegyed számára is? Lássuk, hogy mire számíthatsz.

Kos (március 21. - április 20.)

Nem indul túl jól a hosszú hétvégéd. Váratlan helyzetek üthetik fel a fejüket, de addig nincsen semmi probléma, amíg rugalmasan alkalmazkodni tudsz a körülményekhez. Mindenhez legyen egy B-terved, mielőtt belekezdesz a napba. Ne reagálj indulatosan semmire, főleg ha a közeli környezeted mondd valami nem odaillőt.

Bika (április 21. - május 20.)

Az lenne az igazi, ha a családoddal, vagy a közeli baráti köröddel töltenéd az estédet. Közben résen kell lenned, mert sok olyan szituáció lehet körülötted, ahol rajtad múlik, hogy meg tudod-e őrizni a békét. Ha a barátaid összekapnak, az téged is fel fog zaklatni, és el fogja venni a kedved mindentől.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem igazán van probléma a magabiztosságoddal, ezt te is jól tudod, most azonban fel tud erősödni ez a tulajdonságod a hosszú hétvégén. Túlságosan rámenős lehetsz, ami ellenszenvet válthat ki másokból. Ha szingli vagy, és éppen ismerkedsz, akkor főleg visszafogottabbnak kell lenned, különben mindenkit elijeszthetsz.

Rák (június 22. - július 22.)

Valamilyen jó hírrel fog indulni ez a piros betűs ünnep. Végre beteljesedhet valami, amire már nagyon régóta vágysz. A bolygók úgy állnak, hogy mindenben meg fogod tudni találni a pozitívumot. Most meg kellene próbálnod félresöpörni a gondokat. Csak a pihenéssel, és a valódi feltöltődéssel törődj igazán.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Érezni fogod, hogy elég sok probléma kering a fejedben. Picit lentebb kellene vinned az elvárásaidat. Néhány emberrel vagy dologgal kapcsolatban túl sokat követelsz. Ez a te kedvedre is kihat, és jobb lenne, ha picit engednél a gyeplőn. Az estét mindenképpen próbáld meg a barátaiddal tölteni. Most valóban érdekes emberekkel ismerkedhetsz meg.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kicsit le vagy terhelve, és érezd is magadon a fáradtságot. Ma nem szabad, hogy megerőltesd magad, mindenképpen kerüld a fizikai aktivitást. Ez a hosszú hétvége a pihenésről és a lazításról kell, hogy szóljon. Még a pénzügyekben is szerencséd lehet a közeljövőben, de csak akkor, ha hagyod megtörténni a dolgokat. Ne feszülj rá semmire.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma nagyon felfokozott érzelmekkel reagálhatsz az emberekre és általában az élet dolgaira. Emiatt merülhetsz le ténylegesen a nap végére. Rosszkor jön ez elő nálad, mert pont lazítanod kellene. Fejezd ki az érzelmeid, de ne merülj el bennük teljesen. Legyél visszafogott, és csak akkor merülj el valamiben, ha muszáj.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nagyon erőteljes energiáid vannak, amit kellőképpen le kell vezetned a hosszú hétvégén. Ha nem vigyázol, akkor konfliktushelyzetekbe sodorhatnak. Próbáld meg kerülni azokat is a családban, akikkel általában nem szoktál egyetérteni. Ha bombaként rájuk zúdítod a véleményed, akkor a vitátokkal nagy kavarodást okozhattok.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A hosszú hétvégén elő fognak kerülni a mélyebb érzelmeid, amiket ne félj kimutatni. Találd meg a megfelelő személyt, aki erre alkalmas. Tudod jól, hogy nem mindenki érdemli meg ezt az oldaladat. Megnő az adakozó kedved is, egyszerűen örömmel és boldogsággal tölt el, ha segíteni tudsz valakinek, akárcsak egy aprósággal is.

Bak (december 22. - január 20.)

Itt az ideje, hogy hangot adj a szerelmednek. Ha furán reagálsz a bókokra, akkor el is bizonytalaníthatod a másikat. Ha bezárkózol, akkor később még bánni fogod. Muszáj, hogy megragadd az előtted álló lehetőségeket, így tudsz igazán boldog lenni. Jó kedvedben leszel, így értékelt a szeretetet, valamint a ragaszkodást, ami körülvesz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem tud rosszul indulni a hosszú hétvégéd, mert sikeres tudsz lenni mindenben, amibe belekezdesz, legyen az nagy, vagy aprócska dolog. Pörög az agyad, és remek ötleteid vannak, legyen szó a hobbidról, tanulásról, vagy szakmai tervekről. Viszont ne lógj ezen túl sokat, az este mindenképpen legyen a pihenésé.

Halak (február 20. - március 20.)

Sok kísértés vehet körül a hosszú hétvégén, de meg kell tanulnod hol vannak a határaid. Az evés-ivás, valamint a bulik nagyon el tudnak csábítani, de figyelj oda magadra. Úgy is eltöltheted élvezetesen a napokat, ha nem esel túlzásokba. Muszáj egy kis kontrollt erőltetned magadra. Pihenj sokat, és tölts sok időt a barátaiddal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás