promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ma telihold van, de vajon milyen hatással lesz ez rád?
Borítókép:  APoD - NASA - Jeff Dai
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Van, akire jó, van, akire rossz hatással lesz a mai telihold. Mutatjuk, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek.  

Kos (március 21. - április 20.)

Telihold van a vízöntő jegyében, és ez a bolygóállás nagyon is pozitívan hat rád. Esélyed lesz újszerű megoldásokat találni a régi problémákra. Ne hagyd csak úgy a háttérben ezeket, mert később kellemetlen pillanatban üthetik fel a fejüket, amikor már nehezebb lesz a dolgod. Most akár pontot tehetsz egy nyomasztó ügy végére is.  

Bika (április 21. - május 20.)

Ma komoly vitába vagy harcba bonyolódhatsz valakivel. Ebből az egészből te kerülhetsz ki győztesen, de egyáltalán nem mindegy milyen áron. Ha nagyon elharapódzik a helyzet, akkor még új ellenségeket is szerezhetsz magadnak. Legyél higgadt és taktikus. Okosan kell forgatnod az agyadat, és akkor nem lesz semmi gond.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha nem vigyázol, akkor elég nagy káoszt okozhatsz a munkahelyeden. Olyan dolgokért állhatsz ki, amiben nincsen igazad. Ha meg akarod tartani az állásodat, akkor csak csináld azt jelenleg, amit mondanak neked, és ne próbálj lázadni semmi ellen. A telihold érdekes hatással lehet rád: egy kapcsolatod véget érhet, de születhet közben egy új.

Rák (június 22. - július 22.)

Úgy néz ki kézzel fogható sikerek állnak majd előtted. Valakinek a ballépése a te malmodra fogja hajtani a vizet. Ne sajnáld az illetőt, hanem foglalkozz csak a saját dolgoddal. Ez nem önzőség, egyszerűen jelenleg ez a feladatod. Fény derülhet egy titkodra, valaki nem fogja tudni tartani a száját. Ennek nem fogsz örülni, de hamar elcsitulnak a dolgok.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A telihold jelenleg neked nem jelent semmi jót. A párkapcsolatodat a távolságtartás jellemzi jelenleg, míg másokat, főleg a közeli környezetedet egyáltalán nem tudod megérteni. Úgy érezheted most mindenki akadályoz abban, hogy elérd, amit akarsz, pedig nagyon úgy néz ki magadban kell megkeresned a hibát.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ideje, hogy félre tudd tenni a gátlásaidat. Merj beszélni arról, ami a szívedet nyomja, mert ha benned ragadnak a dolgok, az csak depresszióssá fog tenni. Ha most indul valamilyen kapcsolatod, akár baráti, akár szerelmi, ez sokat ronthat az esélyeiden. Próbálj meg kiszabadulni a négy fal közül, az tud igazán feltölteni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Kellemes napod lehet: olyan új emberekkel találkozhatsz, akikkel nagyon tudsz szimpatizálni. A társaságban azonban nem árt visszafognod magad kicsit. Engedd, hogy mások is kibontakozzanak, előtérbe kerüljenek. Ne feledd, hogy nem minden rólad szól. Ha van, akkor a párodra is jobban kell figyelned, hallgasd meg, hogy mit szeretne.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egyre nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagy. A telihold rád inkább pozitív hatással van. Nem is baj, mert az utóbbi időben nagyon türelmetlen tudtál lenni. Kezdesz hozzászokni a lehetetlen elvárásokhoz. Remek gondolatok pattanhatnak ki a fejedből, amiket el kell raktároznod. Ezek lehetnek a későbbi sikerednek a kulcsai.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A telihold a vízöntő jegyében jár, emiatt erőteljesebben vágysz a szabadságra. Félre kell tenned a munkahelyi problémákat, és végre önmagaddal foglalkoznod. Egy ismerősödnek gondjai akadhatnak, és benned van az, hogy segíts neki, de jobban tennéd, ha inkább most semleges maradnál. Eleve rosszul sülhet el a dolog, neked pedig bűntudatod lesz, ha nem sikerül megoldanod a problémáját.

Bak (december 22. - január 20.)

A telihold miatt eléggé makacs lehetsz a mai napon, ami problémákat okozhat körülötted. Még ki sem lábaltál az egyik konfliktusból, rögtön jöhet a másik. Ez mindent elronthat. Nem kell ma mindennek tökéletesnek lennie, ezt tartsd a szemed előtt. Legyél egy kicsit lazább, és engedd el magad, így a jó hangulatod is visszatérhet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A telihold a te jegyedben jár, és ez csak jót jelenthet neked. Ha vannak régóta dédelgetett álmaid, akkor éppen itt az ideje, hogy belevágj a megvalósításukba. Iszonyatosan motivált vagy, amit ki kell használnod. Minden segítséget megkapsz, és a szerencsés véletlenek is a kezedre játszanak. Ha kitartó voltál, akkor egy új szerelem is érkezhet.

Halak (február 20. - március 20.)

A telihold miatt csak magadra szabad hallgatnod. Tedd azt, amit helyesnek gondolsz, és örömet okoz neked. Most nem szabad hagynod, hogy mások befolyásoljanak. Jelenleg még a közeli környezeted is tévedhet veled kapcsolatban, hiába ismernek jól. Ritkán van ilyen, de nyugodtan mehetsz a saját fejed után. Este mindenképpen kapcsold ki az agyad.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás