promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: rajtad is múlik, milyen kedvvel esel bele a hétvégébe
Borítókép:  Jim and Katrin blog
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Figyelj oda, mit súgnak a csillagok a hétvégén. Közben nem szabad, hogy felemészd minden energiádat. Szánj időt a pihenésre.

Kos (március 21. - április 20.)

Most főleg a pénzügyek kerülhetnek terítékre. Jobban is tennéd, hogy ha ma beszélnétek át, miképp osszátok be a pénzt. Jól átlátsz mindent, és kompromisszumokra is képes vagy. Most együtt rájöhettek, mik azok a pontok, ahol tudtok egy kicsit spórolni. Ha ezen túl vagy, utána próbáld meg kerülni a stresszt.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyon is jó hangulatban fog indulni a hétvégéd. Felszabadult vagy, és a legtöbb gondot magad mögött tudtad hagyni. A bolygók sok mulatást és jókedvet jeleznek. Ha meghívnak valahova a barátaid, akkor semmiképpen sem szabad visszautasítanod. Később nagyon megbánnád, mert olyan remek estéd lesz, ami már régóta nem volt.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ezen a hétvégén nagyon szeretsz a középpontban lenni, de az is előfordulhat, hogy a közvetlen környezetedből akarsz valakit előtérbe helyezni. Pedig jobban oda kellene figyelned, hogy ne szoríts senkit sem a háttérbe. Ismét felmehet benned a pumpa, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy te szeretnéd. Erre oda kell figyelned.

Rák (június 22. - július 22.)

Akarva vagy akaratlanul is egy vitának lehetsz a fültanúja. Ott olyan dolgokat hallhatsz, amik téged is fel fognak zaklatni. Lehet az utánajárás miatt másokkal is meg akarod osztani ezeket a titkokat, de nagyon jól meg kell fontolnod, kinek mondod el. Akadhat olyan ember, aki inkább ellened fordítaná. Gondold végig, kiben bízhatsz meg.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ha van párod, akkor előkerül a romantikus hangulat köztetek. Végre kettesben lehetsz vele, és előkerül a régi hangulat. Érzed is, hogy hiányzott ez az összhang. Ha egyedülálló vagy, akkor hétvégén megismerkedhetsz valakivel. Fura lehet ez, mert mindenben az ellentéted ez a személy, de mégis meglesz a vonzalom köztetek.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most valahogy képtelen vagy lazítani ezen a hétvégén. Általában csak a munkán és a teendőkön jár az eszed. A ház körül is inkább azt nézed, mit kellene végre megjavítani. Ha úgy érzed tényleg nem áll le az agyad, akkor próbáld meg elütni az időt ezekkel, de figyelj arra, hogy ne hajtsd túl magadat feleslegesen.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Eléggé ingadozó lehet a hangulatod ezen a hétvégén. Úgy érzed túl sok teher nyomja a válladat, és emiatt olykor magányosnak is érzed magad. Valakivel jó lenne átbeszélned, hogyan tudsz jobban teljesíteni, és miképp tudod eltüntetni ezeket a problémákat. Egyáltalán nem gond, ha segítséget kell kérned, csak így szabadulhatsz fel igazán.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A Bakban járó Hold miatt kissé manipulatívvá válhatsz. Erre mindenképpen oda kell figyelned. A féltékenység is felébredhet benned, pedig most aztán valóban teljesen megbízhatsz a párodban. Jó köztetek az összhang, ne akard ezt semmivel sem elrontani. Helyezd a háttérbe a zsarnoki viselkedésed, akármennyire nehéz is.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Valaki bele akar szólni a magánéletedbe, ami miatt eléggé kiakadhatsz. Ráadásul az illető olyan dolgokat hozhat fel, amik rosszul eshetnek neked. Állj a sarkadra, és mindenképpen állítsd le ezt a személyt, mielőtt túl messzire megy. Ilyenkor még azt is elhiheti az ember, hogy segít a jótanácsaival, pedig épp az ellenkezőjét éri el.

Bak (december 22. - január 20.)

A te jegyedben jár a Hold, pont ezért érzelmesebb vagy a megszokottnál. Ezek mellett több időt kellene ezen a hétvégén szánnod a pihenésre. Az utóbbi időben rengeteget dolgoztál, ami felemésztette az energiáidat. Ha van hétvégi dolgod, akkor próbáld meg a feladatokat megosztani a többiekkel.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A bolygók ezen a hétvégén kicsit rámenőssé tehetnek téged. Ebből lehet hasznod, de akár károd is. Ki kell tapasztalnod, meddig mehetsz el, és legközelebb már jobban alakulhatnak a dolgok. Ügyelned kell arra, hogy most ne mondd ki azonnal azt, amit gondolsz. Szeretsz mindig őszinte lenni, de a környezetedben jelenleg vissza kellene fognod magad, főleg , ha idegenek vesznek körül.

Halak (február 20. - március 20.)

Mindig is hajlamos voltál arra, hogy átvedd a környezetedben élő emberek hangulatát. A mai napon még a szokásosnál is érzékenyebb lehetsz erre. Az lenne a legjobb, ha a pozitív kisugárzású, életvidám, energikus emberek társaságát keresnéd a hétvégén. Ők tudnak igazán feltölteni. Ne hagyd, hogy bárki lehúzza a kedved.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás