Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: már a hét elején viharfellegek lehetnek a fejed fölött

Napi horoszkóp: már a hét elején viharfellegek lehetnek a fejed fölött

Élet

Napi horoszkóp: már a hét elején viharfellegek lehetnek a fejed fölött

Élet

Ezo Terézia 05:35

Persze egyik csillagjegynek sem kell megvárni a villámokat. Segítünk, hogy megtaláld a helyed ma.

Kos (március 21. - április 20.)

A Mars a heves Kosban jár, ami komoly konfliktusokhoz vezethet. Figyelj rá, hogy ne legyen túl agresszív fellépésed bizonyos helyzetekben. Elég könnyen ki tudnak hozni a sodrodból, amit kontrolálnod kell. A túlzott rámenőségeddel sok embert elriaszthatsz, még a barátaid is rossz néven vehetik.

Bika (április 21. - május 20.)

Oda kell figyelned magadra, mert éles szavakkal sérthetsz meg valakit. Azt is át kellene gondolnod, hogy egyáltalán neked van-e igazad. Eredményes lehetsz azonban, ha valamilyen tárgyalásra kerül sor a mai napon. Jól felkészülten bármilyen tervedet véghez tudod vinni. A felesleges vitákat azonban messziről kerüld el.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A mai napon nem igazán tudod érvényesíteni a szavaidat. Jogosan érezheted azt, hogy figyelmen kívül hagyják a véleményed, de be kell látnod, hogy nem mindig neked van igazad. Emiatt semmiképpen ne sértődj meg, mert rosszul fogja kivenni magát. Higgadtan fogadj el minden véleményt. Elég, ha csak takarékon túléled a mai napot.

Rák (június 22. - július 22.)

A Rák-Merkúr miatt előtérbe kerülhet a gyengéd és gondoskodó oldalad. Ez viszont azt is jelenti, hogy sértődékenyebb vagy a szokásosnál. Olyan dolgokat is magadra vehetsz, amiről máskor tudod, hogy csak viccnek szánják. Kicsit el kell vonulnod, és több egyedüllétre lesz szükséged. Itt ne merülj el az önsajnálatban, hanem kapcsold ki az agyad valamelyik hobbiddal.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A Nap az oroszlán jegyében tanyázik, ami azt jelenti, hogy nagyon könnyen tudnak teljesülni a vágyaid, ha motivált vagy. Többet kellene tenned azért, hogy javuljon a közérzeted. Most még a nagyobb kihívásoktól sem szabad visszariadnod, mert győztesen kerülhetsz ki belőlük. Pozitív változás jöhet, ha engedsz neki.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Remélhetőleg fel tudtál töltődni a hétvégén, mert akkor egy remek nap állhat előtted. Sokan a csodájára fognak járni a végtelen energiádnak és lelkesedésednek, sőt, még saját magadat is meg tudod lepni. Most még azokkal is barátságosan tudsz viselkedni, akik ki szokták vívni a haragodat. Fordíts minden ilyen szituációt a saját hasznodra.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Eléggé döcögősen indulhat a heted, de ez mindig benne van a pakliban. Ne hagyd, hogy a kisebb problémák megtörjék a lelkesedésedet, ez a legfontosabb. Figyelj arra, hogy nehezebben tudod tartani a kötelességeidet és határidőket. Rendezd át a gondolataidat, és készülj fel mindenre. A türelmedre nagy szükséged lesz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Még mindig picit érzékenyebb vagy a kelleténél, ami a rossz oldaladat is előhozhatja. Ha valaki például megbánt, akkor hajlamos vagy bosszút állni rajta. Fékezned kellene magadat, és nem szabad továbbra sem azonnal ítélkezned. Fogadd el, hogy jelenleg kicsit minden másképp működik benned. Tedd helyre az érzéseidet, és tisztítsd ki a fejed.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Elég erősek mostanában a szerelmi energiáid. Egy véletlen találkozás nagy hatással lehet a jövődre, ami már lehet meg is történt, csak még nem mertél kezdeményezni. Lehet nem lobban fel azonnal a láng, de ennek most idő kell, hogy kialakuljon. Ha kapcsolatban vagy, akkor most több odafigyelésre vágysz, de ezt nem próbáld meg erőszakkal előhozni a másikból, mert csak rossz vége lesz.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma sajnos nem a legkellemesebb arcukat fordítják a bolygók feléd. Nem igazán vagy stabil, túlzottan kapkodsz, és nyugtalan lehetsz. Most valóban nem szabad hagynod, hogy mások az idegeidre menjenek, mert a maradék türelmedet is elveszítheted. Meg kell próbálnod lazítani, és egyenesbe jönni. Hagyd, hogy elvonuljon a vihar.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A szerelem van előtérben nálad, és igazi csodák történhetnek a közeljövőben veled. Lehet valaki szerelmet vall neked, akiért már hosszú ideje rajongsz. Előfordulhat, hogy nem is sejtetted ki az. Közben megismerkedhetsz valakivel, akivel egy hosszabb kapcsolat is kialakulhat. Ne dobj el semmilyen lehetőséget, és találj rá a boldogságra.

Halak (február 20. - március 20.)

Elég sok csillagjegy sértődékeny hangulatban van, és te is közéjük tartozol. Magadra veheted a legártalmatlanabb megjegyzést is. Nehéz feladatod lesz. Először is az elfojtás helyet muszáj vagy hangot adni az érzelmeidnek, különben beleőrülsz. Közben ügyelned kell rá, hogy a zaklatottságod miatt ne mondj olyat, amit később megbánhatsz. Ne menekülj, csak figyelj oda erre.

Borítókép: Caiaimage/Rafal Rodzoch/Getty