promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ragyogó, vagy problémás napod lesz?
Borítókép:  Monkey Business Images
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legtöbb csillagjegynek nem árt készülni a jövő heti kihívásokra. Próbálj meg feltöltődni ezen a napon.

Kos (március 21. - április 20.)

Akkor alakulhat igazán jól minden, ha ezt a napot is a családodnak szenteled, és velük kapcsolódsz ki. Nélkülük egy kicsit elveszetnek fogod érezni magad. Ha nem is tudtok kinti programot szervezni, akkor próbáljátok meg otthon tartalmasan eltölteni az időt. Életvidám vagy, és most nagyon jó hangulatot tudsz teremteni.

Bika (április 21. - május 20.)

Jó híreket kapsz a hét utolsó napjára, és fel is lélegezhetsz. Semmilyen kritikus eseménnyel nem kell számolnod, minden megy gördülékenyen és a maga útján. A családdal töltött időt nagyon tudod élvezni, szóval próbálj rájuk is koncentrálni. A nap végén még egy probléma végére is pontot tehetsz, ami már régóta nyomasztott.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ragyogó napnak tűnik ez a mai, és nem is ronthatja el semmi, ha nem vagy kötekedős hangulatodban. Szeretsz viccelődni ezzel, de talán most még ezt is félre kellene tenned. Szívesen veszed körbe magadat emberekkel. Ne próbálj most rájuk hatással lenni, egyszerűen csak sodródj velük, és jól fogod magad érezni.

Rák (június 22. - július 22.)

A Hold a te jegyedben jár továbbra is, ami csak úgy hozza magával a pozitív dolgokat. Elemedben lehetsz ma, és próbáld meg ezt mindenképpen kihasználni. Átlátsz minden témát, és így még azokkal is intellektuális fölénybe kerülhetsz, akik szakértői bizonyos dolgoknak. Viszont figyelj oda, csak finoman kritizálj másokat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Figyelj oda, hogy pontosan fogalmazz, mert félreérthetnek a környezetedben, ami súlyos vitákat tud kirobbantani. Van, hogy nem igazán találod a helyed, és ez most ilyen időszak lesz. Még ez a hidegfront is picit befordultabbá teheti a hangulatod. A Hold viszont jó hatással van rád, mert érzelmekkel vagy tele. Ne félj ezeket kimutatni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ragyogó napnak látszik a mai. Az a legjobb, ha spontán leszel. Olyan helyeken és környezetben is megfordulhatsz így, ahová nem igazán hitted, hogy eljutsz. Ne félj az ismeretlentől, mert kifejezetten feltölthet egy ilyen kaland. Olyan beszélgetésekben lehet részed, amik nagyon fel tudják nyitni a tudatodat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Az lenne a legjobb, ha a napodnak minden pontját megterveznéd most. Így tudod beosztani az idődet, mert szeretnéd, hogy mások mellett magadra is jusson. Vigyázz, ne hanyagolj el senkit, ha már körökbe kezdesz, mert sértődés lehet a vége. Az aktív kikapcsolódást részesítsd előnyben, és szabadulj ki a négy fal közül.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A Rák-Hold párosa továbbra is gyengédebbé tesz. Előtörhetnek olyan érzelmek is, amiket nem szoktál meg, de egyáltalán ne félj tőlük. Mutasd ki ezt az oldaladat a szeretteid felé. Most felkereshetnéd a barátaidat is, akikkel már régen nem beszéltél. Hidd el, nagyon fognak örülni neked, főleg mivel mindenkihez van egy kedves szavad.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Változatosságra vágysz, de nem érzed úgy, hogy bárki partner lehetne ebben. Próbáld meg ezt higgadtan fogadni, és élvezd kicsit a nyugalmat magányosan. Azt viszont te látod igazán, mire van szükséged. Új utak mindig megnyílhatnak előtted, és neked kell eldöntened, melyiken indulsz el. Lehet éppen a bizonytalan lesz a kifizetődő.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem igazán vágysz ma arra, hogy babusgassanak. Lehet inkább el kellene vonulnod picit az emberek elől. Most még a kedvesed, vagy a barátaid társaságát is fárasztónak érezheted. Nem jó, ha ezt az arcodat látják, mert azt hiszik ők a hibásak valamiben. Szóval inkább vonulj el, töltődj fel, és rendezd a gondolataidat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Benned van a pörgés, és az újítási vágy. Ha a hétvégén még nem tudtál találkozni a barátaiddal, akkor mindenképpen ejtsd meg ma este, mert lenne mit kibeszélnetek. Ne hanyagold el a kreatív énedet, mert nem fordítasz erre elég időt. Jövő héttől a dolgaidat is rendezned kellene, mert nincs minden száz százalékosan rendben a környezetedben.

Halak (február 20. - március 20.)

Elég sok dolog nyomja mostanában a vállad, amiket nagyon magadba zársz. Egyre jobban fognak emészteni, szóval nem a legjobb dolog, amit teszel. El kellene gondolkoznod, hogy kivel tudod a leginkább átbeszélni ezeket a mély dolgokat a környezetedben. Tényleg olyat válassz, akiben száz százalékosan megbízol.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás