promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: csak te ronthatod el a napodat
Borítókép:  ABA
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A csillagok pont azon vannak, hogy segítsenek. Lássuk, milyen problémák állhatnak előtted!

Kos (március 21. - április 20.)

A hátráló Merkúr miatt egy kicsit összekuszálódhatnak a fejed fölött a dolgok. Lehet lesz egy probléma, amire abszolút nem fogod megtalálni a megoldást, pedig elég fontos lenne. Ha muszáj, akkor kénytelen leszel segítséget kérni, akár olyan embertől is, akitől nem szívesen tennéd. Muszáj megnyugodnod, és egy kis időt adnod magadnak.

Bika (április 21. - május 20.)

A Hold bár a Vízöntőbe jegyében jár, de ez rád is hatással van. Eléggé nehezen tudod kezelni az érzelmeidet, ami konfliktusokhoz vezethet, nem csak a párkapcsolatodban. Ha valamivel nem értesz egyet, azt vállald fel a környezeted előtt, de ne kikelve magadból, viszont az se jó, ha magadban duzzogsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Jól tudsz kommunikálni, és rengeteg új információt szerezhetsz ezen a napon. Mindenképpen élned kell velük, mert remek lehetőségek körvonalazódhatnak előtted. Arra viszont vigyázz, hogy ne élj vissza senkinek sem a bizalmával. Ha csak úgy tudsz előre jutni, hogy valakit hátráltatsz, azzal nagyon rosszat teszel. Hallgass a lelkiismeretedre.

Rák (június 22. - július 22.)

A Vízöntő-hold erős hangulatingadozásokat okozhat neked. Olyan dolgok miatt is kikelhetsz magadból, amik miatt alapból nem szoktál, vagy nem is érdekelne. Az a legjobb ha kicsit elvonulsz a világ elől. Jót tehet minden, ami teljesen ki tudja kapcsolni az agyadat. Az se rossz megoldás, ha beletemeted magad a munkába.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A Hold a Vízöntőben jár, ami téged is megkavarhat. A csillagok nagy feszültséget jeleznek a mai napra. Komoly döntés előtt fogsz hamarosan állni, ami a karrieredre, a magánéletedre, vagy mindkettőre nagy hatással lehet. Itt most ha rossz döntést hozol, akkor az jó időre felforgathatja az életedet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Pozitívan állsz a dolgokhoz, ami jó. Sok örömet okozhatnak a csillagok, ha engedsz nekik. Ez az erő át tud segíteni téged a mindennapok gondjain. Eljöhet végre az a pont, amikor tudod élvezni az életet. Mindenképpen használd ki, mert nem mindig szokott ilyen hangulatod lenni. Most tehetnél valami olyat is, ami nem megszokott.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Eléggé pesszimista hangulatba kergethet a környezeted, de próbálj ne foglalkozni senkivel, csakis magaddal. Ha a párod van rossz hangulatban, őt is csak addig próbáld felvidítani, amíg engedi magát. Van, amikor meg kell hagyni a teret az embereknek, különben lerántanak magukkal. Kreatív ötletek pattanhatnak ki a fejedből, ne hagyd veszni őket.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A kellemes napodat egy valaki ronthatja el, és az te magad vagy. A forrófejűségeddel igen csak megfagyaszthatod a levegőt magad körül, szóval csak óvatosan. Nem kell minden provokációra ugranod, főleg, ha nem is a te dolgod. Jobb a békesség, te meg csak foglalkozz szépen a saját kis világoddal.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Rövidesen kellemes híreket kaphatsz, amik pozitív változást hozhatnak az életedben. Persze ettől még nem fog minden az öledbe hullani, tenned is kell érte. A karrieredben is változás állhat be. Az ezzel kapcsolatos döntésekkel azonban mindenképpen várnod kellene, talán egy hónapot is. Később fog körvonalazódni minden előtted, legyél türelmes.

Bak (december 22. - január 20.)

Készülj fel, mert rosszindulatú pletykák kereszttűzébe kerülhetsz. Lehet nem is te vagy a középpontban, de indokolatlanul belekeverhetnek. Természetesen ha forrósodik a levegő, akkor muszáj megvédened magad, de a többi dologba ne menj bele. Csak feleslegesen fogod bosszantani magad. Tudod jól kiben bízhatsz, és ez a legfontosabb.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A Hold a te jegyedben jár, és nagyon is elemedben érzed magad. Most nem állíthat meg senki és semmi. Jó hallgatóság is lehetsz, és tudsz segíteni mások gondjain. Ezeket ne vedd félvállról, mert később visszakaphatod kamatostul ezt a lelki támaszt. Persze közben magadon tudsz a leginkább segíteni. Láss pozitívan, és ne engedd, hogy mások lehúzzanak.

Halak (február 20. - március 20.)

Rendkívül energikus leszel, és most nem is fogsz őrlődni semmin, mint ahogy szoktál. Mérlegeled a lehetőséget, amik körülötted vannak, és lépj végre határozottan. Nem fogsz tudni hibázni, ha teljesen tiszta a fejed. Új emberek tűnhetnek fel közben az életedben, akiket ha jobban megismersz, akkor nagyon erős barátság alakulhat ki köztetek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás