promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehet már a hét elején próbatétel vár rád
Borítókép:  Caiaimage/Rafal Rodzoch/Getty
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem biztos, hogy minden csillagjegynek jól fog indulni a hét, de segítünk eligazodni a káoszban.

Kos (március 21. - április 20.)

Remélhetőleg ki tudtad pihenni magad az este, mert ha nem, akkor eléggé feszülten indulhat a napod. Próbálj meg nem kapkodni, és akkor elkerülheted, hogy hibákat véts. Jó meglátásaid lehetnek, és olyan eredményeket érhetsz el, amire alapból nem is számítottál. A nap közepére próbáld meg összeszedni magad.

Bika (április 21. - május 20.)

Most olyan alkalmad nyílhat valamire, amire a családodnak is örömet tud okozni. Amúgy is voltak kisebb vitáitok, de ez helyrehozhat mindent. A szerelemben változatos időszakot élhetsz át, ha szingli vagy, de ehhez neked kell kezdeményezned. Ha kapcsolatban élsz, akkor bizony jobban kellene figyelned a párodra, mielőtt még elhidegültök.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Egy valami teheti igazán vidámmá a napodat, és az te magad vagy. Muszáj leszel pozitívan állni mindenhez, hogy elkerüld a komor hangulatot. Sok bosszúság nehezítheti a munkádat és az otthoni feladatokat is, de ha előveszed a humorérzéked, akkor rögtön nem lesz akkora a nyomás. Próbára lesz téve a kitartásod, de ne hagyd magad.

Rák (június 22. - július 22.)

A bolygók hatására a pénzügyi biztonság, és a jó dolgok élvezetének fontossága kerül nálad előtérbe. Az elsőtől már eleve megnyugszol kicsit, és fel fogsz szabadulni. Nemsokára olyan dolgokra is költhetsz, amikre eddig nem tudtál. Ha ezen túl vagy, akkor ki kell engedned a gőzt, és végre önmagadra is kell időt szakítanod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kiegyensúlyozott napra számíthatsz. Most végre úgy érezheted, hogy minden a helyére kerülhet végre. A napod bár döcögősen indulhat, de könnyen szót tudsz érteni mindenkivel. Ha túl vagy a nehezén, akkor nem ártana beszélned, vagy találkoznod a barátaiddal. Ők nagyon fel tudják dobni a hangulatodat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A szerelemben nagyon erős energiák szabadulnak fel benned. Szívesen flörtölsz, ismerkedsz, és a csábításban sincsen ellenfeled jelenleg. A művészi éned is elkezdhet előkerülni. Nagyon fel tudnak dobni azok a dolgok, amik ehhez a világhoz közel állnak. Elmehetnél végre színházba, vagy valamilyen kiállításra a héten.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mivel a Hold a vízöntőben jár, ez kedvezhet neked. Nem fognak nyomasztani a napi gondok, könnyen túl tudsz mindenen lendülni, és egy nagyon kellemes délután várhat rád. Figyelj oda arra, hogy ne keveredj bele semmilyen felesleges vitába. Most az sem sülhet el jól, ha meg akarsz védeni valakit. Ha muszáj, akkor is maradj objektív.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Bár mindig magabiztos, és céltudatos vagy, néha te is elbizonytalanodhatsz. Ha ez szívügyekben esett meg veled, akkor nem ártana bocsánatot kérni a párodtól. A féltékenységed más miatt jött elő. Nem tudsz most jó döntéseket hozni, szóval próbáld meg a barátaid és a családod segítségét kérni, amíg nem tisztul ki a fejed teljesen.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyon jó napnak nézhetsz elébe, még ha idegesít is kicsit a meleg. Az eszed jól forog, mindehhez pedig remek megérzések társulnak. Sok jó pontot gyűjthetsz be, ha ügyesen forgatod a dolgokat. Próbálj meg hamar túllendülni a napon, mert a pozitív energiáidat a családodra és a barátodra is át tudod ragasztani. Tökéletes este várhat rád.

Bak (december 22. - január 20.)

A Merkúr hátráló mozgása rossz hatással van rád. Lelassulhatsz, és még abban is gátolhat, hogy el tudd intézni minden ügyedet. Keményen tudsz küzdeni, szóval ezt kell most is tenned. Koncentrálj oda mindenre, és nézz utána mindennek. Ne hagyd, hogy bárki átverjen, mert páran szívesen élnének jelenleg a lehetőséggel.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A Hold a te jegyedben jár, ami meglehetősen érzelmessé tesz téged. Olykor szeretsz nosztalgikus hangulatba kerülni, és most szívesen merengsz a múlton. Lehet fel is fog tűnni valaki, akinek nagyon fogsz örülni. Gyengédebben fejezed ki a szeretetedet a szokásosnál, de csak azoknak adj belőle, akik valóban megérdemlik.

Halak (február 20. - március 20.)

Szokták mondani, hogy a szerelem vak, és most te is beleugorhatsz a közeljövőben egy olyan kapcsolatba, amibe nem kellene. Csak azt látod meg, amit akarsz, pedig már felnőhettél volna ebben. Ne akarj még egy csalódásba belefutni. Ha már van kapcsolatod, akkor kicsit engedékenyebbnek kell lenned, de azért ne ess át a ló túloldalára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás