promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Húszéves lett a világ legidősebb golden retrievere, Augie
Borítókép:  wtop.com
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világ legidősebb golden retrievere, Augie április 24-én lett húszéves – ő fajtájának legidősebb tagja. Az állat a jeles alkalomra répatortát kapott.

„Törődni fogunk vele addig, amíg van nekünk és szeretni fogjuk őt örökké”

– nyilatkozta a FOX-nak az április 24-én huszadik évét betöltő golden retriever tulajdonosa, Jennifer Hetterscheidt. Augie (teljes nevén August) fajtájának legidősebb tagja.

Az állat 2000. április 24-én született és élete során kétszer adták örökbe. Végül 14 éves korában, Jennifer és Steve Hetterscheidt az egyesült államokbeli Tennessee-ben élő párnál lelte meg végső otthonát. Azóta szeretetben és békességben él a család többi golden retrieverével, Shermannal, Belle-lel és Bruce-szal.

Születésnapjára pedig répatortát kapott.

Gazdái szerint Augie korához képest meglepően egészséges. A négylábú kap étrend-kiegészítőt és folyadék formájában vitamint azért, hogy veséje és izületei rendbe legyenek, de ettől eltekintve minden rendben van vele, életvidám és élvezettel tölti napi sétáját az udvaron.

Érdekesség, hogy Augie rácáfolt sok prekoncepcióra azzal, hogy huszadik életévét töltötte be április végén, ugyanis az előfeltevések szerint a nagyobb kutyát csak 10-12 éves korukig élnek.

Boldog születésnapot, Augie!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás