promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: okosan tervezz, nehogy bajba kerülj
Borítókép:  Pszichoforyou
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A boldogság, vagy a depresszió közelít feléd? Utóbbit elkerülheted, ha figyelsz arra, hogy mit súgnak a csillagok. 

Kos (március 21. - április 20.)

Elég peches napok várhatnak rád, és nagyon kellene figyelned, mivel a szétszórtságod még mindig nem akart megszűnni. Legyél körültekintő, főleg, ha közlekedsz, mert még karambolt is okozhatsz a figyelmetlenséged miatt. Próbálj meg lelassítani, és rendszerezni mindent az agyadban, hogy elkerüld a káoszt magad körül.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem igazán érzed úgy, hogy rendben lennének a pénzügyeid. A válság téged is kicsit megszorongatott. Ha biztos állásod van, akkor semmiféleképpen nem szabad most váltanod, még úgy sem, ha bizonytalannak érzed a helyedet. Ha munkahelykeresésben vagy, akkor új kihívások várhatnak rád. Talán egy olyan pozíció, amit eddig elképzelni sem tudtál.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A következő napokban nagyon felerősödnek az Ikrek csillagjegy pozitív jellemvonásai, és igyekezz ezeket kihasználni. Ma nagyon igényled a társas kommunikációt. Ha teheted, menj is el társaságba. A munkahelyeden sikerek várnak rád, de ha tanulsz, és közeleg valamilyen vizsga, azon is nagyon jól fogsz szerepelni.

Rák (június 22. - július 22.)

Szívesen megváltoztatnál néhány dolgot magad körül, de ez egyedül nem fog menni. Muszáj vagy kompromisszumokat kötni, hogy elérd a céljaidat. Semmi értelme annak, hogy panaszkodj, próbáld meg mindennek a jó oldalát látni. A pesszimista hozzáállás most csak hátráltatni fog.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Súlyos hiányt érzel magadban, lehet egy személy is nagyon hiányzik, de minden rendben lesz, majd meglátod. Új lehetőségek fognak előtted állni, de ezekért tenned is, hogy kiegyensúlyozott legyen körülötted minden. Ha kapkodsz, az nagyon nem lesz jó stratégia. Legyenek meg a célkitűzéseid, és tartsd azokhoz magadat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Okosan meg kell tervezned mindent magad körül, és akkor sikereket érhetsz el. Ne csak a munkádra gondolj, hanem próbáld meg a magánéletedet is helyrerázni. Most jó taktikai érzékkel építheted ki a kapcsolataidat. Talán onnan is pénzt tudsz teremteni, ahonnan abszolút nem remélted.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Azzal kellene foglalkoznod, hogy rendbe tedd az érzelmi viharokat. Muszáj, hogy nyugodt hangulatot teremts magad köré, mert csak így tudod elkergetni a borús hangulatot. Tölts most több időt a barátaiddal, mert nagy szükséged lehet az ő megnyugtató szavaikra, és nyugodt hozzáállásukra. Bátran kérj tanácsot, tudnod kell, hogy nem vagy egyedül.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A szerencse nagyon el tud kerülni, így neked sem kellene kísértened a sorsot. Itt nem igazán arra gondolunk, hogy ne vegyél sorsjegyet, hanem hogy legyél óvatos mindennel. A hazardírozás balul üthet ki az élet minden területén, szóval ne vállalj felesleges kockázatot semmiben. Egy valami kivétel ez alól, a szerelem, szóval bátran kutasd csak az igazit, vagy kapcsolódj ki a pároddal.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma az legjobb megoldás, ha nem bonyolódsz bele semmilyen vitába. Az ellenfeleid mind jobb és ügyesebb hangulatban vannak, és te kerülhetsz ki az egészből vesztesen. Ideális lehet ez a nap, hogy magaddal foglalkozz és változtass néhány dolgon. Próbálj ki valamilyen új diétát, vagy kezdj el többet és intenzívebben mozogni.

Bak (december 22. - január 20.)

Legyél spontán, és ne hagyj ki semmilyen kalandot. Olyan emberekkel hozhat össze a sors, akikből sokat profitálhatsz az életben, és ez teljesen kölcsönös lesz. Túlságosan ragaszkodsz néhány emlékhez, amiket már rég el kellett volna engedned. Olykor túlságosan próbálod kézben tartani a dolgokat, de ez nem szükséges.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Váratlan lehetőségek nyílhatnak meg a munkádban. Most te lehetsz a nagy újító, aki elhozhatja mindenki számára a változást. A kreatív meglátásaid szabadon áramlanak, és akár új projektekbe is belevághatsz. Azonban be kell tudnod osztani az energiáidat és az idődet. Ha nem muszáj, akkor ne próbálj meg egy fenékkel több lovat megülni.

Halak (február 20. - március 20.)

Amikbe most fogsz belevágni, az mind kimagasló eredményeket fog hozni, legyen az bármi. Az ambíciód az egekben lehet, ha kellően kipihened magad. A csillagok nemcsak az erőt, de a kitartást is jelzik ehhez. A megérzésiedben is bízhatsz az élet bármilyen területén, szóval használd ki az elkövetkező napokat, hogy előretörj.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás