promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: egyes csillagjegyek kimagasló formában lesznek
Borítókép:  Kate L
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A tiéd is köztük van? Ha nincs, lássuk, hogy mire kell figyelned.  

Kos (március 21. – április 20.)

Most aztán nagyon pörög az agyad. Eredeti módon gondolkodsz, és szokatlan ötleteid támadnak. Mivel a héten nagyon aggódtál az anyagi dolgok miatt, ezekből a tervekből akár pénzt is csinálhatsz. Persze tudod jól, hogy az nem fog azonnal jönni. Ha kockázatot kell vállalnod, jelenleg még az is belefér.

Bika (április 21. – május 20.)

A kreatív gondolkodásod van előtérben, szóval próbálj meg mindenképpen szellemi tevékenységgel foglalkozni. Most ott tudod csillogtatni igazán a tudásod. Ha eredeti ötleted támad, mindenképpen jegyezd le. Ha nem is az adott pillanatban, de később meg fogod tudni valósítani. Ne foglalkozz azzal milyen nagyságú, lehet akár egy recept is.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Nagyon is intellektuális alkat vagy, de a következő napokban ez fokozottan elő fog jönni a Merkúr és az Uránusz miatt. Rendkívüli dolgokat tudsz létrehozni, ami nem csak téged tud jókedvre deríteni, de a karrieredet is előre mozdíthatja. Már csak az kellene hozzá, hogy dobd a sarokba a lustaságod.

Rák (június 22. – július 22.)

Vissza kell fognod a költekezést, ha eddig nem tetted. A karantén alatt ráadásul az internetes rendelések még jobban el tudnak csábítani, mivel ki se kell tenned a lábad a házból. Bánj óvatosabban a pénzzel, mert nem tudni mi vár rád a következő időszakban.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A csillagjegyednek mindig azt szokta ajánlani az asztrológia, hogy kerüld a vitákat. Ez azonban most nem igaz. Menj bele a vitákba, mert így tisztázhatsz rengeteg olyan kérdést, ami már régóta nem hagy nyugodni. Még az is lehet, hogy valaki nagyon közel fog kerülni hozzád. Olyan személyről van szó, akire életedben nem gondoltál volna.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

A karantén alatt nagyon hiányzik neked a társaság. Szeretnéd magadhoz vonzani a hasonló gondolkodású embereket. Ne csüggedj, ezeket a közösségi oldalakon is megteheted. Keress magadnak olyan klubokat, ahol hasonló érdeklődésűekre bukkansz, mint amilyen te vagy. Most örök barátságokat köthetsz, ha megtalálod a megfelelő személyeket.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Ne engedd most, hogy bárki beleszóljon a pénzügyeidbe. Eleve vitát fog generálni az egész szituáció, ráadásul sokkal jobb, ha most nálad van az irányítás. Szépen átlátsz mindent, és jó döntéseket hozol. Ha bárki az ellenkezőjét állítja, akkor ne higgy neki.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Ha kicsit nyitottabb vagy a világra, akkor új emberek léphetnek be az életedbe. Szokatlanok, és izgalmasak, de neked pont erre lenne most szükséged. Ha végképp nem tudsz kimozdulni a lakásból, akkor chatelj kicsit interneten. Nagy rá az esély, hogy bővítheted a barátaid számát, ráadásul igazán lenyűgöző emberekkel.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Ma nyugodtan hallgathatsz az ösztöneidre, még ha ez egy kicsit félelmetesnek is tűnik elsőre. Helyezd inkább előtérbe a megérzéseidet, és ne foglalkozz mások tanácsaival. Ez a spontán gondolkodásmód elűzheti a bizonytalanságodat, és a jó döntések felé fog vinni. A legfontosabb persze, hogy ne legyél semmiben türelmetlen. Ha kikapcsolod az agyad ez nem is fog fenyegetni.

Bak (december 22. – január 20.)

Néhány félreértésbe szaladhatsz bele a mai napon, de annyira a toppon vagy, hogy simán fogod venni az akadályokat. Ebben a hozzád közelálló személyek is segíthetnek, akikben most száz százalékosan megbízhatsz. Szánj időt a pihenésre, azt nagyon elhanyagoltad mostanság.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A Merkúr és az Uránusz együttállása elég sok csillagjegyre jó hatással van, és örülhetsz, mert te is köztük vagy. Olyan szinten vág az eszed, hogy bármilyen feladaton könnyen siklasz át. Ami mások számára elképzelhetetlen, azt te megcsinálod. Most kellene elővenned azokat a projekteket is, amiket már régóta pihentetsz.

Halak (február 20. – március 20.)

Nem igazán tudsz koncentrálni a mai napon, ami lehet a kialvatlanságodból is adódhat. Pedig szomjaznál az új információkra, és egy jó beszélgetés fel is ébresztheti a tudatodat. Ne zárkózz el semmitől, de az egyik este épp itt lesz az ideje, hogy teljesen feltöltődj. Foglalkozz magaddal, és feküdj le időben. Kialvatlanul most semmi se fog sikerülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás