promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szerelem a karantén idején – itt egy szívmelengető történet
Borítókép:  Instagram
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hogy lehetséges-e a szerelem a karantén idején? Úgy tűnik, hogy igen. Egy brooklyni srác és egy tőle egy háztömbre lakó lány bemutatta, hogy miként lehet ismerkedni a koronavírus-járvány idején. 

A koronavírus-járvány idején, aki csak teheti, otthon marad. Igen, de mi a helyzet ilyenkor azon egyedülálló férfiakkal, nőkkel, akik társat keresnek, esetleg már találtak. Hogy zajlik a jelenlegi körülmények között az ismerkedés? Milyen formái lehetségesek az első randi?

Jeremy Cohen története sokak számára inspiráló lehet. A brooklyni srác a minap az erkélyén álldogálva arra lett figyelmes, hogy a szemközti épület tetején egy lány táncol. Odaintett neki, a lány pedig viszonozta ezt.

Na, nem is kellett több Cohennek, fogta a drónját, tollat, papírt, leírta telefonszámát abban a reményben, hátha elkezdődhet az ismerkedés.

„Felvette a drónra tűzött cetlit, szóval úgy gondoltam bejött, kaptam is egy üzenetet tőle egy óra múlva”

– mesélte Cohen a BoredPandának.

Néhány üzenetváltással később már egy esetleges randiról volt szó, persze, a kérdés a hogyan volt. Sikerült ezt is megoldani, így a karantén idején:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Quarantine Cutie, part 2. Her name is Tori (@toricigs) and she’s cute and kind

JEREMY COHEN (@jermcohen) által megosztott bejegyzés,

Persze, a személyes jellegű találkozást ez, az amúgy jópofa ötlet sem helyettesíti, így a fiatalok kerestek arra módot, hogy tudnának még közelebb kerülni egymáshoz. Persze, erre is volt egy ötletük:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

you can’t spell quarantine w/o U R A Q T. ( @maxwellswift )

JEREMY COHEN (@jermcohen) által megosztott bejegyzés,

Bár, ahogy az Cohen elárulta, nem volt annyira remek minden, ugyanis a buborék miatt nehezen hallották egymást. Ennek ellenére mindketten jól érezték magukat, s folytatják a megkezdett közös utukat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás