promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a „szerelemnövény", amely elhervad, ha nem foglalkozol a pároddal
Borítókép:  Loveplant.hu
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A minőségi, együtt töltött idő fontos. Ahogy az is, hogy rohanó világunkban odafigyeljünk a másikra. A Telenor épp Valentin-napon mutatta be „szerelemnövényét", amely azt a célt szolgálja, hogy kicsit jobban figyeljünk a másikra. Ha ugyanis nem törődünk a párunkkal, a növény elhervad.

A Telenor épp Valentin-napra időzítette „szerelemnövényét". Egy élő emlékeztetőt, amely rámutat, felhívja a figyelmet arra, hogy egy kapcsolatért tenni kell. A LovePlant nevet viselő növény élete a pároktól, s azok, egymásra való odafigyelésétől függ. A „szerelemnövény" annak megfelelően kap fényt és vizet, hogy az őt nevelő pár milyen intenzitással és minőségben beszél egymással. A cél tehát az, hogy a mobiltelefonon keresztül érzelmeket, érzéseket is közvetítsünk a másik felé.

„A LovePlant megalkotása egy nagyon izgalmas és egyben óriási kihívás is volt. Olyan területekre is eveztünk, ahol még sosem jártunk. Reggeli megbeszélés a párterapeutával, aki a pszichológiai alapot biztosította a projekthez, aztán ebéd a növényszakértővel, technológiai konzultáció a fejlesztőkkel, formatervezés...– fogalmazott a porjekt kapcsán Horváth Gergő, az Artificial Group kreatívigazgatója.

A pároknak – akiknek ezen az oldalon kell pályázniuk a növényre – kihívásokat kell teljesíteniük, s, ha teljesítik akkor a LovePlant egy IoT felhőn keresztül érzékeli a tetteket, majd vizet ad a növénynek azért, hogy életben maradjon.

[[c]]

(Kreatív)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás