promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Elvitték az Ötöslottó rekordnyereményét, nagyon furcsa számokat húztak ki

Elvitték az Ötöslottó rekordnyereményét, nagyon furcsa számokat húztak ki

Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Lottó
Kategória fejléc
Promotions

Mutatjuk az Ötöslottó e heti nyerőszámait.

Több mint öt hónapja már annak, hogy utoljára megütötték az Ötöslottó főnyereményét, azóta pedig hétről-hétre emelkedik a mesés összeg, amihez mindössze öt számot kell helyesen eltalálni. Most már minden idők legmagasabb nyereményéért játszhattunk az Ötöslottón, ugyanis 6 milliárd 525 millió forintot lehetett nyerni, ami természetesen most is nettó összeg, hiszen nem kell belőle adózni.

A Szerencse Szombatot ezúttal is a Dunán lehetett nyomon követni, és természetesen ezen a hétvégén is az Ötöslottóé volt a főszerep. Négy találattal ezúttal is csak a töredékét lehetett nyerni a milliárdoknak, de valószínűleg azok számára is mesés lesz a hétvége, akik egy számot elhibáztak, hiszen sok pénzt hozott már egy négyes találat is.

De ne is szaporítsuk tovább a szót, mutatjuk az öt - egyébként nagyon furcsa - nyerőszámot, ami valaki életét ma örökre megváltoztathatja; lássuk az október 19-ei sorsolás számait:

3, 10, 12, 13, 33

A sorsolást követő izgalmas másodpercekben sorban mutatták meg a nézők számára, hogy hány kettes, hármas, valamint négyes volt, a csúcspontot pedig az jelentette, amikor bejelentették, hogy ezen a héten végre megütötte-e valaki a rekordnyereményt.

Egy szerencsés mind az öt számot eltalálta, aki több, mint 6613 milliót nyert.