promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli dolog jön az Ötöslottón, közleményt adtak ki

Rendkívüli dolog jön az Ötöslottón, közleményt adtak ki

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Lottó
Kategória fejléc

Szinte hihetetlen, ami történik az Ötöslottón, sokan újra elkezdtek lottózni.

Az elmúlt időszakban gyakran volt az, hogy tényleg nagyon sokáig halmozódott a nyeremény, és mire megnyerték, bizony több milliárd volt már a főnyeremény. Az Ötöslottón most olyan rendkívüli helyzet állt elő, hogy közel hét hónapja nem született nyertes szelvény, nem sikerült senkinek eltalálni azt az öt nyerőszámot, amit minden héten kisorsolnak. Így pedig jócskán megnövekedett a nyeremény összege.

Pontosan hány milliárd forintról van szó most az Ötöslottón?

6 milliárd és 525 millió forintról dönt Fortuna ezen a héten a Duna TV-n a Szerencseszombat című műsor kamerái előtt.

Ez az összeg pedig mindeen idők legnagyobb nyereménye az elmúlt 67 év távlatában. Harminchárom hete nem volt öttalálat, ezért következett be a rekord, így most óriási összeget tud hazavinni az, akinek szerencséje lesz, és a Duna TV-n a Szerencseszombat című műsor keretében kihúzzák azt az öt számot, amelyet bejelölt a szelvényen.

Igazi lottóláz van újra Magyarországon.

A Szerencsejáték Zrt közleményt is kiadott, amelyben többek között a Szerencsejáték Zrt. stratégiai igazgatójának szavait is idézik, aki azt nyilatkozta:

"utoljára negyedévszázaddal fordult elő olyan, hogy egy éven belül kétszer volt TOP1 nyeremény az Ötöslottón. A hatalmas összeg miatt az elmúlt hetekben jelentősen megnőtt a kereslet, és azt látjuk, hogy azok a játékosok is szívesen teszik meg kedvenc számaikat, akik ritkán vásárolnak számsorsjátékot"

A játék történetének legnagyobb nyereményét 2024-ben nyerték meg, egy szerencsés akkor 6 milliárd 523 millió forintot vihetett haza, a második legtöbb nyereményt pedig négy évvel ezelőtt nyerhette meg egy szerencsés, akkor 6 milliárd 431 millió forinttal lett gazdagabb a számok kisorsolása után. Itt tudjátok megnézni még a Szerencsjáték oldalán a rekornyereményeket.

Korábban már több videó is felkerült az internetre, amelyben profik, szakértők és matematikusok gondolkodnak arról, hogy mégis mennyi esély van megnyerni az Ötöslottón a főnyereményt. Íme az egyik legjobb a Zseni leszek nevű oldalról: