promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Őrületes rekordnyeremény közelében az Ötöslottó, 5727 millió forintot lehetett nyerni ezzel az öt számmal

Őrületes rekordnyeremény közelében az Ötöslottó, 5727 millió forintot lehetett nyerni ezzel az öt számmal

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Lottó
Kategória fejléc
Promotions

Csak öt számot kellett helyesen eltalálni, könnyűnek tűnik, ugye?

Hónapok óta nem volt már telitalálat az Ötöslottón, mindez pedig azt jelenti, hogy rekordközeli nyeremény halmozódott fel, és már csak két másik összeg előzi meg a mostanit, ezek már 6 milliárd fölött voltak.

Érdekesség, hogy az összes rekordot a kétezres években regisztrálták, pedig igazán a kilencvenes évek elején volt a csúcsán a lottó, 1990-ben adták fel a legtöbb szelvényt egy sorsoláson, több mint 21 milliót.

De mit tehetünk, ha megütjük a milliárdokat? Először is, nagy levegő, másodszor pedig próbáljunk meg lenyugodni, hiszen hétfőn tudjuk jelezni a 06-20-933-06-30-as telefonszámon a Szerencsejáték Zrt. felé (hétfőtől csütörtökig: 8 és 16 óra között, pénteken: 8 és 13 óra között) kell egyeztetnie.

„Kiemelten nagy összegű nyereményét a játékos minden esetben átutalással kapja meg az Eurojackpot játék Euróban kifizetésre kerülő nyereményeinek kivételével Magyarországon működő bankban nyitott forint alapú, lakossági bankszámlára”

– írják, hozzátéve, hogy olyan lakossági bankszámlával kell rendelkezni, amely felett a nyertes játékos bankszámlaszerződéssel, bankszámlakivonattal vagy egyéb módon igazolhatóan rendelkezési joggal bír.

Ezzel az öt számmal lehetett nyerni

De most nézzük, hogy ezúttal sikerült-e végre eltalálni mind az öt számot, vagy továbbra is növekszik a nyereményalap. Ezen a szombaton az alábbi nyerőszámokkal lehetett bankot robbantani:

28, 40, 46, 50, 76

A sorsolást követően idegőrlő másodpercek következtek, hiszen a nyerteskereső ekkor árulta el, hogy 29 hét múltán végre lesz-e olyan szerencsés az országban, aki megütötte a főnyereményt. Ám ezúttal sem volt telitalálat, így a jövő héten már 5935 millió forintért lehet játékba szállni, még egy lépéssel közelebb kerültünk tehát a bűvös 6 milliárd forintos álomhatárhoz!

Holnap folytatódik a lottóláz, a Hatoson hat sorsolás óta nem volt telitalálat, és már itt is 870 millió forintért lehet ikszelgetni a szelvényeket. Kedden aztán jön az Eurojackpot, ahol a fél kontinens meg van őrülve a 50 millió eurós főnyereménytől, ami idehaza nagyon masszív rekord lenne. Szerdán kissé szerényebb összeggel várja a szerencsevadászokat a Skandináv Lottó, itt 140 millió forintot ér a 7 szám eltalálása, azért ezt sem utasítanánk vissza.