promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő időjárás-előrejelzés jött a hétvégére, azonnal tudnod kell róla

Elképesztő időjárás-előrejelzés jött a hétvégére, azonnal tudnod kell róla

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc

Fontos, hogy tudd, mi jön majd a hétvégén az időjárás frontján.

Az elmúlt napokban nagyon jó időben lehetett, ugyan volt néhány esőcsepp az országban, de tartósan nem alakultak ki záporok és zivatarok az elmúlt napokban. Ezen a héten volt október 23. is, így pedig nagyon sokan vagy az előtte lévő két napot, vagy az utána következő két napot vették ki szabadnapként. Olyanok is akadtak, akik már az egész hetet kivették, hogy több időt tölthessenek pihenéssel, a családdal, távol a munkától.

Kérdés tehát, hogy a héten tapasztal időjárás után, milyen időjárás jön majd a hétvégén a héten, milyen előrejelzésekkel jöttek elő a szakértők, a meteorológusok a számunkra?

Milyen idő jöhet tehát a hétvégén?

Az Időkép előrejelzései szerint majd az ország nagy részén napos időre van kilátás szombaton, azaz október 26-án, miután a reggeli ködfoltok és párafoltok feloszlanak. Azt is mondják a meteorológusok, hogy csapadék nem várható ezen a napon Magyarországon. A hőmérséklet is szépen alakul majd, hajnalban 1 és 10, délután 16 és 22 fok között alakul a hőmérséklet.

És vasárnap?

Esővel, záporokkal és zivatarokkal nem kell majd számolnunk az előrejelzések és időjárás-jelentések szerint. Ám párás és ködös tájak lehetnek majd így is reggel. Azt is megtudhatjuk, hogy elképesztő jó időben lehet majd részünk az ország néhány részén, hiszen akár 24 fokot is mérhetünk az ország néhány pontján a hét utolsó napján.

Hétfőn is folytatódik majd a nyugodt őszi idő, csapadék nélkül.

Mégis hol számíthatunk majd 24 fokra az előrejelzések szerint Magyarországon? Az Időkép közölt egy térképet, egy WRF modellt hőmérsékleti előrejelzése, ahol részletesen is látni lehet, hogy az ország egyes részein milyen hőmérsékletre számíthatunk majd délután. IDE kattintva tudjátok majd ezt megnézni az Időkép oldalán.