promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A brutálisan szexi Sofia Vergarának az otthona is hasonlóan dögös, elámultak az emberek ezen fotók láttán

A brutálisan szexi Sofia Vergarának az otthona is hasonlóan dögös, elámultak az emberek ezen fotók láttán

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Sofia Vergara úgy döntött megválik luxus villájától.

Az elképesztően szexi színésznő Sofia Vergara imádja a vadító ruhadarabokat és a mai napig bombaformában van, így nem is csoda, hogy előszeretettel mutogatja magát hiányos öltözetben a közösségi oldalain.

Sofia egykoron a Modern Család című sorozat oszlopos tagja volt, ahol elég megosztó szerep jutott neki. A legtöbben azonban így is imádták a szókimondó Gloria karakterét, aki elképesztően vicces pillanatokat okozott a tévénézőknek hosszú éveken át. 

Ami a magánéletet illeti, a szexi színésznő jelenleg szingli és mostanában leginkább a barátaival utazik Európa körül. Sofia néhány hónappal ezelőtt jelentette be férjével, Joe Manganiello-val, hogy elváltak útjaik. A pár akkor közös nyilatkozatában erősítette meg, hogy nehéz döntést hoztak, de mint azt hangsúlyozták barátságban váltak el egymástól. 

Ami pedig a világsztár vagyonát illeti, bizony abban sem szenved hiányt, most ugyanis kiderült, hogy a színésznő a válás után úgy döntött, hogy eladja Los Angeles-i kastélyát, amit most nem kevesebb mint 15,9 millió dollárért (több mint 5 milliárd forint) vehet meg valaki, ami egészen elképesztő összegnek számít. Az 1034 négyzetméteres ingatlanban 7 hálószoba, 11 fürdőszoba, mozi, edzőterem és ez borozóterem is található. Kívül pedig egy gyönyörű kert is található úszómedencével és gyógyfürdővel, ülősarokkal és szabadtéri grillezővel. 

A lenyűgöző ingatlanról most több fotó is napvilágot látott, amit most te is megnézhetsz galériánkban!

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak