promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisat villantottak a sztárok karácsonykor, íme néhány fotó a legszexibb hírességekről

Brutálisat villantottak a sztárok karácsonykor, íme néhány fotó a legszexibb hírességekről

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Igazán szexi felvételek kerültek elő karácsonyozó világsztárjainkról.

A karácsony világszerte feltüzeli az embereket és ezalól bizony a hírességek sem kivételek. David Beckham, Katy Perry, Jennifer Lopez - csak néhány példa arra azokra a sztárokra akik teljesen odavannak a karácsonyért és minden évben hatalmas ünnepségekkel köszöntik Jézus születését.

A világsztárok a menő ünnepi díszek mellett persze ahhoz is nagyon is értenek, hogyan lehet bőségesen szórni a pénzt az ünnepekre, ez pedig a karácsonyi ajándékvásárlás esetében sincs másképpen. 

Brad Pitt jó néhány évvel ezelőtt például egyáltalán nem panaszkodhatott a karácsonyi ajándékosztáson, Angelina Jolie ugyanis igencsak rátapintott akkori férje ízlésére. A színésznő nemes egyszerűséggel felvásárolt egy földterületet, amelyen Brad Pitt egyik kedvenc építészeti remekműve található. Az ajándék pedig nem kevesebb mint 1,6 millió dollárba került. 

Ám nem ő az egyetlen, aki hatalmas ajándékot kapott párjától: 2005-ben ugyanis David és Victoria Beckham is kitettek magukért. A focista feleség ugyanis meglepetésként egy 100 000 dolláros táskát és egy 2,4 millió dollárt érő gyémánt nyakláncot kapott ajándékba. Cserébe pedig ő egy 500 000 dolláros Rolls-Royce Phantom-ot ajándékozott párjának.

Nos a sztárok láthatóan nem fukarkodnak, ha karácsonyi ajándékokról van szó, megjelenésükre azonban még az ünnepekkor nagyon figyelnek. Legszexibb világsztárjainkról pedig most egy olyan fotósorozat látott napvilágot, amelyen mikulássapkában, sokszor hiányos öltözékben láthatóak. 

Galériánkban így most te is megnézheted, hogy festenének a legszexibb sztárok a karácsonyi ünnepeket idéző mikulássapkában!

 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak