promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Előkerültek Palvin Barbi szexi karácsonyi fotói, mindenkinek összecsorog majd a nyála a látványtól

Előkerültek Palvin Barbi szexi karácsonyi fotói, mindenkinek összecsorog majd a nyála a látványtól

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Palvin Barbi igazán szexi öltözékben várta a karácsonyt néhány éve.

A világhírű modellt, Palvin Barbarát mostantól Barbara Sprouse-ként is emlegethetjük, hiszen idén nyáron összeházasodott szerelmével, Dylannel, és fel is vette férje vezetéknevét. 

 A szerelmesek egyébként 2018 óta alkotnak egy párt, esküvőjük után azonban kiderült, hogy az első találkozáskor a gyönyörű magyar modell kihúzta a gyufát a színésznél.

Dylan és én körülbelül hat évvel ezelőtt találkoztunk először egy eseményen, ahol bevágtam elé a sorban a vörös szőnyegen. Ez nagyon nem tetszett neki és azt mondta, nem érdekli, milyen szép vagyok. Aztán tudjátok, a többi már történelem

- mesélte egy Instagramra feltöltött videóban nevetve Palvin Barbi.

A sztárpár szerelme azóta is töretlen, Barbi pedig előszeretettel oszt meg férjével közös fotókat a közösségi oldalán. Mint azonban azt mindannyian tudjuk, Barbi elsősorban nem a szerelmi életével, hanem lenyűgöző modellkarrierjével került az emberek figyelmének középpontjába.

A gyönyörű modell néhány évvel ezelőtt részt vett egy igen szexi, karácsonyi fotózáson is, amikor még a mostaninál is rövidebb haja volt és meg kell hagyni igazán remekül festett a fotókon, bár ez valószínűleg senkit sem fog meglepni.

Azonban nem ez az egyetlen szexi fotósorozat, amit megnézhetsz Barbiról a galériánkban, most ugyanis összegyűjtöttük a modell legszexibb fotóit az elmúlt évekből!

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak